New Hair Studio

Contactgegevens New Hair Studio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Hair Studio: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Hair Studio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de l'Ourthe 44 Box 22; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 344 59 10 (+32-04 344 59 10) 04 344 59 10 (+32-04 344 59 10)

Fax (fax): 04 342 00 13 (+32-04 342 00 13) 04 342 00 13 (+32-04 342 00 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Hair Studio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Hair Studio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Hair Studio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Hair Studio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Hair Studio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Hair Studio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Hair Studio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Hair Studio
Products information New Hair Studio

BTW identificatienummer (tax): BE01847045898
Ondernemingsnummer: 8540740966
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in New Hair Studio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wigs and hairworks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Hair Studio
(Get full report from official database of BE for New Hair Studio)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Hair Studio
Addition kinds of activities for New Hair Studio

393105. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
33519904. Uitgedrukte vormen, nec, koper en koperlegering | Extruded shapes, nec, copper and copper alloy
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
39319905. Octophones | Octophones
50440204. Microfilm apparatuur | Microfilm equipment
80210201. Tandarts | Dental clinic

Werken bij New Hair Studio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Hair Studio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Hair Studio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Hair Studio. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van New Hair Studio in sociale netwerken
Look for responds of New Hair Studio in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Hair Studio. Laat een reactie achter voor New Hair Studio. New Hair Studio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Hair Studio. Leave a respond for New Hair Studio. New Hair Studio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Hair Studio op de google maps. Adres en contacten New Hair Studio
Location of New Hair Studio on the google maps. Address and contacts of New Hair Studio

Andere gerelateerde bedrijven als come New Hair Studio New Hair Studio: Institut Elise B | COIFFURE JOSة | CAROLO PIZZA | NIGHT & DAY ELECTRONICS | FE. EVO RENOVE

Other related companies as New Hair Studio: Institut Elise B | COIFFURE JOSة | CAROLO PIZZA | NIGHT & DAY ELECTRONICS | FE. EVO RENOVE

New Hair Studio is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Hair Studio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01847045898. Het bedrijf New Hair Studio bevindt zich op het adres: Quai de l'Ourthe 44 Box 22; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wigs and hairworks. Producten gemaakt in New Hair Studio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van New Hair Studio is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Hair Studio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Hair Studio, openstaande posities, locatie van New Hair Studio op de kaart.

New Hair Studio is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Hair Studio, company assigned to the tax number BE01847045898. The company New Hair Studio is located at the address: Quai de l'Ourthe 44 Box 22; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wigs and hairworks. Products created in New Hair Studio were not found.
The main activity of New Hair Studio is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of New Hair Studio is not available. You also can look at reviews of New Hair Studio, open positions, location of New Hair Studio on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Hair Studio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Hair Studio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Hair Studio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Hair Studio, employees, financial statistics.