DE GOUDEN HAND

Contactgegevens DE GOUDEN HAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GOUDEN HAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GOUDEN HAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avelgemstraat 97; 8550; Zwevegem, België

Telefoon (phone): 056 75 60 14 (+32-056 75 60 14) 056 75 60 14 (+32-056 75 60 14)

Fax (fax): 056 75 60 14 (+32-056 75 60 14) 056 75 60 14 (+32-056 75 60 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GOUDEN HAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GOUDEN HAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GOUDEN HAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GOUDEN HAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GOUDEN HAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GOUDEN HAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GOUDEN HAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GOUDEN HAND
Products information DE GOUDEN HAND

BTW identificatienummer (tax): BE07044952392
Ondernemingsnummer: 3583984375
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Wigs and hairworks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GOUDEN HAND
(Get full report from official database of BE for DE GOUDEN HAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GOUDEN HAND
Addition kinds of activities for DE GOUDEN HAND

357700. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
07230108. Pindakaas | Peanut shelling
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
27549913. Muziek, blad: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Music, sheet: gravure printing, not published on site
35790202. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
49240100. Gasmakelaar | Gas power broker
76992301. Mes, zaag- en gereedschapsscherpen en repareren | Knife, saw and tool sharpening and repair

Werken bij DE GOUDEN HAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GOUDEN HAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GOUDEN HAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GOUDEN HAND. Looking for open vacancies in other companies

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van DE GOUDEN HAND in sociale netwerken
Look for responds of DE GOUDEN HAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GOUDEN HAND. Laat een reactie achter voor DE GOUDEN HAND. DE GOUDEN HAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GOUDEN HAND. Leave a respond for DE GOUDEN HAND. DE GOUDEN HAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GOUDEN HAND op de google maps. Adres en contacten DE GOUDEN HAND
Location of DE GOUDEN HAND on the google maps. Address and contacts of DE GOUDEN HAND

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GOUDEN HAND DE GOUDEN HAND: LUC VAN HUMBEECK | VELAERTS | C.S.D.P. | ETIENNE VAN DE STEENE | ONDERWIJS KAMER VR HANDEL

Other related companies as DE GOUDEN HAND: LUC VAN HUMBEECK | VELAERTS | C.S.D.P. | ETIENNE VAN DE STEENE | ONDERWIJS KAMER VR HANDEL

DE GOUDEN HAND is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GOUDEN HAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07044952392. Het bedrijf DE GOUDEN HAND bevindt zich op het adres: Avelgemstraat 97; 8550; Zwevegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wigs and hairworks. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van DE GOUDEN HAND is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GOUDEN HAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GOUDEN HAND, openstaande posities, locatie van DE GOUDEN HAND op de kaart.

DE GOUDEN HAND is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GOUDEN HAND, company assigned to the tax number BE07044952392. The company DE GOUDEN HAND is located at the address: Avelgemstraat 97; 8550; Zwevegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wigs and hairworks. List of products are Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of DE GOUDEN HAND is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GOUDEN HAND is not available. You also can look at reviews of DE GOUDEN HAND, open positions, location of DE GOUDEN HAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GOUDEN HAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GOUDEN HAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GOUDEN HAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GOUDEN HAND, employees, financial statistics.