DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS
Private companiesMotion Pictures • DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

Contactgegevens DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heiveldekens 7; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 238 29 56 (+32-03 238 29 56) 03 238 29 56 (+32-03 238 29 56)

Fax (fax): +32 (16) 443-25-10 +32 (16) 443-25-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS
Products information DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

BTW identificatienummer (tax): BE07586303710
Ondernemingsnummer: 9955780029
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Stickers & transfers; Joints & packing materials

Product categorie (product category): Wickerwork,cane and bamboo

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS
(Get full report from official database of BE for DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS
Addition kinds of activities for DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

506305. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
22111000. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
28340103. Insulinepreparaten | Insulin preparations
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices
59630103. Melkafgifte | Milk delivery

Werken bij DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

Zoek naar antwoorden van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS in sociale netwerken
Look for responds of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Laat een reactie achter voor DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Leave a respond for DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS op de google maps. Adres en contacten DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS
Location of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS on the google maps. Address and contacts of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: RAVE | BISON | VIT-?-SEC | Joris (Bureau d'Assurances) | JEAN DE BRABANDER

Other related companies as DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: RAVE | BISON | VIT-?-SEC | Joris (Bureau d'Assurances) | JEAN DE BRABANDER

DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07586303710. Het bedrijf DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS bevindt zich op het adres: Heiveldekens 7; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 354,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wickerwork,cane and bamboo. Lijst met producten zijn Stickers & transfers; Joints & packing materials.
De hoofdactiviteit van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, openstaande posities, locatie van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS op de kaart.

DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, company assigned to the tax number BE07586303710. The company DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is located at the address: Heiveldekens 7; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 354,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wickerwork,cane and bamboo. List of products are Stickers & transfers; Joints & packing materials.
The main activity of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is not available. You also can look at reviews of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, open positions, location of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, employees, financial statistics.