Konijnenburg B.V.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Konijnenburg B.V.
Private companiesEducational Services • Konijnenburg B.V.

Contactgegevens Konijnenburg B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Konijnenburg B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Konijnenburg B.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veurtstraat 73Bus 3 2870 Breendonk, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Konijnenburg B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Konijnenburg B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Konijnenburg B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Konijnenburg B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Konijnenburg B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Konijnenburg B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Konijnenburg B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Konijnenburg B.V.
Products information Konijnenburg B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07141357421
Ondernemingsnummer: 8047454833
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Wheels and wheel-sets

Product categorie (product category): Wheels And Wheel-Sets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Konijnenburg B.V.
(Get full report from official database of BE for Konijnenburg B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Konijnenburg B.V.
Addition kinds of activities for Konijnenburg B.V.

203402. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
271199. Kranten, nec | Newspapers, nec
17420103. Mantelwerk | Mantel work
20260103. Room, zoet | Cream, sweet
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
34430109. Landbouwtanks, metalen plaat | Farm storage tanks, metal plate
38230413. Infraroodinstrumenten, industrieel proces type | Infrared instruments, industrial process type
73639901. Chauffeur service | Chauffeur service

Werken bij Konijnenburg B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Konijnenburg B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Konijnenburg B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Konijnenburg B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

Zoek naar antwoorden van Konijnenburg B.V. in sociale netwerken
Look for responds of Konijnenburg B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Konijnenburg B.V.. Laat een reactie achter voor Konijnenburg B.V.. Konijnenburg B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Konijnenburg B.V.. Leave a respond for Konijnenburg B.V.. Konijnenburg B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Konijnenburg B.V. op de google maps. Adres en contacten Konijnenburg B.V.
Location of Konijnenburg B.V. on the google maps. Address and contacts of Konijnenburg B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Konijnenburg B.V. Konijnenburg B.V.: Dieu L | Fablitex SPRL | MEUBLES R?V?LATION | MASTER MEUBEL | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as Konijnenburg B.V.: Dieu L | Fablitex SPRL | MEUBLES R?V?LATION | MASTER MEUBEL | PHARMACIES DE GARDE

Konijnenburg B.V. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Konijnenburg B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07141357421. Het bedrijf Konijnenburg B.V. bevindt zich op het adres: Veurtstraat 73Bus 3 2870 Breendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wheels And Wheel-Sets. Lijst met producten zijn Wheels and wheel-sets.
De hoofdactiviteit van Konijnenburg B.V. is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Konijnenburg B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Konijnenburg B.V., openstaande posities, locatie van Konijnenburg B.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Konijnenburg B.V. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Konijnenburg B.V., company assigned to the tax number BE07141357421. The company Konijnenburg B.V. is located at the address: Veurtstraat 73Bus 3 2870 Breendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wheels And Wheel-Sets. List of products are Wheels and wheel-sets.
The main activity of Konijnenburg B.V. is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Konijnenburg B.V. is not available. You also can look at reviews of Konijnenburg B.V., open positions, location of Konijnenburg B.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Konijnenburg B.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Konijnenburg B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Konijnenburg B.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Konijnenburg B.V., employees, financial statistics.