SB AND PARTNERS

Contactgegevens SB AND PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SB AND PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SB AND PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIDDELBURGSTRAAT 64BA; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26630550 (+32-26630550) 26630550 (+32-26630550)

Fax (fax): +32 (4) 720-75-34 +32 (4) 720-75-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SB AND PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SB AND PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SB AND PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SB AND PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SB AND PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SB AND PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SB AND PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SB AND PARTNERS
Products information SB AND PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE08191101074
Ondernemingsnummer: 5649688720
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in SB AND PARTNERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SB AND PARTNERS
(Get full report from official database of BE for SB AND PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SB AND PARTNERS
Addition kinds of activities for SB AND PARTNERS

922104. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government
17310401. Toegangscontrolesystemen specialisatie | Access control systems specialization
24110303. Pulpwood aannemers die zich bezighouden met het snijden | Pulpwood contractors engaged in cutting
28730102. Ammoniumnitraat, ammoniumsulfaat | Ammonium nitrate, ammonium sulfate
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape

Werken bij SB AND PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SB AND PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SB AND PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SB AND PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van SB AND PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of SB AND PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SB AND PARTNERS. Laat een reactie achter voor SB AND PARTNERS. SB AND PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SB AND PARTNERS. Leave a respond for SB AND PARTNERS. SB AND PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SB AND PARTNERS op de google maps. Adres en contacten SB AND PARTNERS
Location of SB AND PARTNERS on the google maps. Address and contacts of SB AND PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SB AND PARTNERS SB AND PARTNERS: BOVEN YVO NV | Van De Weghe G BVBA | BEATRIJS HEYNINCK | Living tomorrow | LIVING-PROJECTS

Other related companies as SB AND PARTNERS: BOVEN YVO NV | Van De Weghe G BVBA | BEATRIJS HEYNINCK | Living tomorrow | LIVING-PROJECTS

SB AND PARTNERS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SB AND PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08191101074. Het bedrijf SB AND PARTNERS bevindt zich op het adres: MIDDELBURGSTRAAT 64BA; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in SB AND PARTNERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SB AND PARTNERS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SB AND PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SB AND PARTNERS, openstaande posities, locatie van SB AND PARTNERS op de kaart.

SB AND PARTNERS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SB AND PARTNERS, company assigned to the tax number BE08191101074. The company SB AND PARTNERS is located at the address: MIDDELBURGSTRAAT 64BA; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in SB AND PARTNERS were not found.
The main activity of SB AND PARTNERS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SB AND PARTNERS is not available. You also can look at reviews of SB AND PARTNERS, open positions, location of SB AND PARTNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SB AND PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SB AND PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SB AND PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SB AND PARTNERS, employees, financial statistics.