PWA SCHILDE

Contactgegevens PWA SCHILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PWA SCHILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PWA SCHILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUGEEN DIERCKXLAAN 23; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33853648 (+32-33853648) 33853648 (+32-33853648)

Fax (fax): +32 (9) 703-30-57 +32 (9) 703-30-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PWA SCHILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PWA SCHILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PWA SCHILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PWA SCHILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PWA SCHILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PWA SCHILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PWA SCHILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PWA SCHILDE
Products information PWA SCHILDE

BTW identificatienummer (tax): BE09193603515
Ondernemingsnummer: 9449310302
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 608,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PWA SCHILDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PWA SCHILDE
(Get full report from official database of BE for PWA SCHILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PWA SCHILDE
Addition kinds of activities for PWA SCHILDE

15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
38510104. Lensslijpen, behalve voorschrift: oogheelkundig | Lens grinding, except prescription: ophthalmic
73120000. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
87349902. Kalibratie en certificatie | Calibration and certification

Werken bij PWA SCHILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PWA SCHILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PWA SCHILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PWA SCHILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Psycholoog m/v (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van PWA SCHILDE in sociale netwerken
Look for responds of PWA SCHILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PWA SCHILDE. Laat een reactie achter voor PWA SCHILDE. PWA SCHILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PWA SCHILDE. Leave a respond for PWA SCHILDE. PWA SCHILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PWA SCHILDE op de google maps. Adres en contacten PWA SCHILDE
Location of PWA SCHILDE on the google maps. Address and contacts of PWA SCHILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come PWA SCHILDE PWA SCHILDE: GODIVA | Leonard | PIZZA HUT | Verstichel E BVBA | DANNY LONCKE

Other related companies as PWA SCHILDE: GODIVA | Leonard | PIZZA HUT | Verstichel E BVBA | DANNY LONCKE

PWA SCHILDE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PWA SCHILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09193603515. Het bedrijf PWA SCHILDE bevindt zich op het adres: EUGEEN DIERCKXLAAN 23; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 608,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in PWA SCHILDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PWA SCHILDE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PWA SCHILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PWA SCHILDE, openstaande posities, locatie van PWA SCHILDE op de kaart.

PWA SCHILDE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PWA SCHILDE, company assigned to the tax number BE09193603515. The company PWA SCHILDE is located at the address: EUGEEN DIERCKXLAAN 23; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 608,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in PWA SCHILDE were not found.
The main activity of PWA SCHILDE is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PWA SCHILDE is not available. You also can look at reviews of PWA SCHILDE, open positions, location of PWA SCHILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PWA SCHILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PWA SCHILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PWA SCHILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PWA SCHILDE, employees, financial statistics.