PWA HAMME

Contactgegevens PWA HAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PWA HAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

PWA HAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTPLEIN 1; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52475600 (+32-52475600) 52475600 (+32-52475600)

Fax (fax): +32 (53) 190-79-28 +32 (53) 190-79-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PWA HAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PWA HAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PWA HAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PWA HAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PWA HAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PWA HAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PWA HAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PWA HAMME
Products information PWA HAMME

BTW identificatienummer (tax): BE03586456298
Ondernemingsnummer: 4150878906
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in PWA HAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PWA HAMME
(Get full report from official database of BE for PWA HAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor PWA HAMME
Addition kinds of activities for PWA HAMME

509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
01739908. Walnotenbos | Walnut grove
23960402. Zeefdruk op stofartikelen | Screen printing on fabric articles
27410401. Muziek, boek: uitgeverij en drukwerk | Music, book: publishing and printing
28799901. Landbouw desinfectiemiddelen | Agricultural disinfectants
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
35720201. Tape recorders voor computers | Tape recorders for computers
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks

Werken bij PWA HAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PWA HAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PWA HAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PWA HAMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • MEESTERGAST ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een meestergast elektriciteit.

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

  • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Flexijob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van PWA HAMME in sociale netwerken
Look for responds of PWA HAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor PWA HAMME. Laat een reactie achter voor PWA HAMME. PWA HAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PWA HAMME. Leave a respond for PWA HAMME. PWA HAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PWA HAMME op de google maps. Adres en contacten PWA HAMME
Location of PWA HAMME on the google maps. Address and contacts of PWA HAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come PWA HAMME PWA HAMME: HUIS VANALIE | Herkelboek P | COIFFURE LA LIGNA | James Walker Belgium NV | MAZAL COSMETICS

Other related companies as PWA HAMME: HUIS VANALIE | Herkelboek P | COIFFURE LA LIGNA | James Walker Belgium NV | MAZAL COSMETICS

PWA HAMME is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PWA HAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03586456298. Het bedrijf PWA HAMME bevindt zich op het adres: MARKTPLEIN 1; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in PWA HAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PWA HAMME is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PWA HAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PWA HAMME, openstaande posities, locatie van PWA HAMME op de kaart.

PWA HAMME is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PWA HAMME, company assigned to the tax number BE03586456298. The company PWA HAMME is located at the address: MARKTPLEIN 1; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in PWA HAMME were not found.
The main activity of PWA HAMME is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PWA HAMME is not available. You also can look at reviews of PWA HAMME, open positions, location of PWA HAMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PWA HAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PWA HAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PWA HAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PWA HAMME, employees, financial statistics.