PWA GISTEL

Contactgegevens PWA GISTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PWA GISTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PWA GISTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 1; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59276269 (+32-59276269) 59276269 (+32-59276269)

Fax (fax): +32 (55) 175-98-83 +32 (55) 175-98-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PWA GISTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PWA GISTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PWA GISTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PWA GISTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PWA GISTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PWA GISTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PWA GISTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PWA GISTEL
Products information PWA GISTEL

BTW identificatienummer (tax): BE09681945800
Ondernemingsnummer: 7443756103
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in PWA GISTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PWA GISTEL
(Get full report from official database of BE for PWA GISTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PWA GISTEL
Addition kinds of activities for PWA GISTEL

3524. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
144600. Industrieel zand | Industrial sand
229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
367699. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
23940202. Liners en covers, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Liners and covers, fabric: made from purchased materials
34699917. Tegel, vloer of muur: gestempeld metaal | Tile, floor, or wall: stamped metal

Werken bij PWA GISTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PWA GISTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PWA GISTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PWA GISTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van PWA GISTEL in sociale netwerken
Look for responds of PWA GISTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PWA GISTEL. Laat een reactie achter voor PWA GISTEL. PWA GISTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PWA GISTEL. Leave a respond for PWA GISTEL. PWA GISTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PWA GISTEL op de google maps. Adres en contacten PWA GISTEL
Location of PWA GISTEL on the google maps. Address and contacts of PWA GISTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come PWA GISTEL PWA GISTEL: POULEYN NV | HUIS BE-FASHION | Malmuth-Auquier L-A | RENE WERY | NAVET

Other related companies as PWA GISTEL: POULEYN NV | HUIS BE-FASHION | Malmuth-Auquier L-A | RENE WERY | NAVET

PWA GISTEL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PWA GISTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09681945800. Het bedrijf PWA GISTEL bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 1; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 633,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in PWA GISTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PWA GISTEL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PWA GISTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PWA GISTEL, openstaande posities, locatie van PWA GISTEL op de kaart.

PWA GISTEL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PWA GISTEL, company assigned to the tax number BE09681945800. The company PWA GISTEL is located at the address: HOOGSTRAAT 1; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 633,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in PWA GISTEL were not found.
The main activity of PWA GISTEL is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PWA GISTEL is not available. You also can look at reviews of PWA GISTEL, open positions, location of PWA GISTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PWA GISTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PWA GISTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PWA GISTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PWA GISTEL, employees, financial statistics.