CENTEA

Contactgegevens CENTEA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTEA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTEA

Regio (region): Mons, België

Adres (address): CHAUSSةE DE MAUBEUGE 375; 7022; MONS, België

Telefoon (phone): 65346205 (+32-65346205) 65346205 (+32-65346205)

Fax (fax): +32 (87) 449-65-93 +32 (87) 449-65-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTEA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTEA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTEA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTEA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTEA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTEA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTEA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTEA
Products information CENTEA

BTW identificatienummer (tax): BE07537963867
Ondernemingsnummer: 3948455810
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTEA
(Get full report from official database of BE for CENTEA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTEA
Addition kinds of activities for CENTEA

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
23229902. Ondergoed, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Underwear, men's and boys': made from purchased materials
28210212. polysulfonen | Polysulfones
31110406. Kantleer | Lace leather
34460302. Vlaggen, metaal | Flagpoles, metal

Werken bij CENTEA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTEA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTEA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTEA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Ploegbaas - vaste betrekking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor onze klant, een bedrijf actief in verpakkingen, zijn wij op zoek naar een ploegbaas. De ploegbaas is verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie van de productielijnen. Hij treedt op als aanspreekpunt voor de dagdagelijkse problemen en rapporteert aan de shiftleader.   Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: - het operationeel aansturen van 10 tot 30 productiemedewerkers (all round operators en inpakkers); - het begeleiden, ondersteunen en corrigeren van de productiemedewerkers wat betreft hun werkwijze, resultaten en motivatie; - het aanspreken van productiemedewerkers i.v.m. de naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne-, gedrags- en milieuvoorschriften conform de normen en richtlijnen; - het toezien op de orde en netheid, de veiligheid en de kwaliteit; - het nemen van maatregelen bij storingen van installaties op de productielijnen in samenwerking met de technische dienst; - het organiseren van overlegmomenten en de verslaggeving; - het voorzien van een goede overdracht tussen de ploegen; - het vervangen van all round operators bij een lage bezettingsgraad.

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

Zoek naar antwoorden van CENTEA in sociale netwerken
Look for responds of CENTEA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTEA. Laat een reactie achter voor CENTEA. CENTEA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTEA. Leave a respond for CENTEA. CENTEA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTEA op de google maps. Adres en contacten CENTEA
Location of CENTEA on the google maps. Address and contacts of CENTEA

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTEA CENTEA: COIFFURE EL?GANCE | K. STORME | SWINNEN | COQ MOSAN T.C. | LEONEL DE SUTTER

Other related companies as CENTEA: COIFFURE EL?GANCE | K. STORME | SWINNEN | COQ MOSAN T.C. | LEONEL DE SUTTER

CENTEA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTEA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07537963867. Het bedrijf CENTEA bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE MAUBEUGE 375; 7022; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van CENTEA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTEA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTEA, openstaande posities, locatie van CENTEA op de kaart.

CENTEA is a company, that was registered 1992 in Mons region, Belgium. Full name of company is CENTEA, company assigned to the tax number BE07537963867. The company CENTEA is located at the address: CHAUSSةE DE MAUBEUGE 375; 7022; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of CENTEA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTEA is not available. You also can look at reviews of CENTEA, open positions, location of CENTEA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTEA, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTEA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTEA, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTEA, employees, financial statistics.