BUREAU DEVOLDER

Contactgegevens BUREAU DEVOLDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU DEVOLDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU DEVOLDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISKESSTRAAT 72; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56607806 (+32-56607806) 56607806 (+32-56607806)

Fax (fax): +32 (71) 454-30-84 +32 (71) 454-30-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU DEVOLDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU DEVOLDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU DEVOLDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU DEVOLDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU DEVOLDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU DEVOLDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU DEVOLDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU DEVOLDER
Products information BUREAU DEVOLDER

BTW identificatienummer (tax): BE06632141113
Ondernemingsnummer: 3163482666
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BUREAU DEVOLDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU DEVOLDER
(Get full report from official database of BE for BUREAU DEVOLDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU DEVOLDER
Addition kinds of activities for BUREAU DEVOLDER

873102. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
20260200. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
28120102. Caustic soda, natriumhydroxide | Caustic soda, sodium hydroxide
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
39520000. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
79991107. Duik instructie, onder water | Diving instruction, underwater

Werken bij BUREAU DEVOLDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU DEVOLDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU DEVOLDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU DEVOLDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van BUREAU DEVOLDER in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU DEVOLDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU DEVOLDER. Laat een reactie achter voor BUREAU DEVOLDER. BUREAU DEVOLDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU DEVOLDER. Leave a respond for BUREAU DEVOLDER. BUREAU DEVOLDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU DEVOLDER op de google maps. Adres en contacten BUREAU DEVOLDER
Location of BUREAU DEVOLDER on the google maps. Address and contacts of BUREAU DEVOLDER

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU DEVOLDER BUREAU DEVOLDER: FLTHONA SPRL | ALFART-PROJECT | MAISON FLORETAIN | Bombardier Transport N.V. (afd. Ind. Voert.) | HENDRIK BLOMME

Other related companies as BUREAU DEVOLDER: FLTHONA SPRL | ALFART-PROJECT | MAISON FLORETAIN | Bombardier Transport N.V. (afd. Ind. Voert.) | HENDRIK BLOMME

BUREAU DEVOLDER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU DEVOLDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06632141113. Het bedrijf BUREAU DEVOLDER bevindt zich op het adres: KRUISKESSTRAAT 72; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in BUREAU DEVOLDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU DEVOLDER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU DEVOLDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU DEVOLDER, openstaande posities, locatie van BUREAU DEVOLDER op de kaart.

BUREAU DEVOLDER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU DEVOLDER, company assigned to the tax number BE06632141113. The company BUREAU DEVOLDER is located at the address: KRUISKESSTRAAT 72; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in BUREAU DEVOLDER were not found.
The main activity of BUREAU DEVOLDER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU DEVOLDER is not available. You also can look at reviews of BUREAU DEVOLDER, open positions, location of BUREAU DEVOLDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU DEVOLDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU DEVOLDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU DEVOLDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU DEVOLDER, employees, financial statistics.