ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE

Contactgegevens ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIDDAGLIJNSTRAAT 29; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22191956 (+32-22191956) 22191956 (+32-22191956)

Fax (fax): +32 (69) 278-47-51 +32 (69) 278-47-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE
Products information ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE

BTW identificatienummer (tax): BE06996612548
Ondernemingsnummer: 6576660156
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE
(Get full report from official database of BE for ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE
Addition kinds of activities for ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE

354400. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
20320211. Spaanse gerechten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spanish foods: packaged in cans, jars, etc.
20990200. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
27540201. Vormen, zaken: gravure printing | Forms, business: gravure printing
34960300. Draadbevestigingen | Wire fasteners
35190102. Motoren, diesel en semi-diesel of dual-fuel | Engines, diesel and semi-diesel or dual-fuel
36990603. Kerstboom ornamenten, elektrisch | Christmas tree ornaments, electric
39420106. Schoenen, pop | Shoes, doll
59991400. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines

Werken bij ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE in sociale netwerken
Look for responds of ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE. Laat een reactie achter voor ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE. ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE. Leave a respond for ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE. ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE op de google maps. Adres en contacten ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE
Location of ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE on the google maps. Address and contacts of ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE: Pylyser Gebroeders BVBA | HUIS GERALDINE | D. VAN HERZEELE | GEERT VANDE VIJVER | DANNY DE MULDER

Other related companies as ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE: Pylyser Gebroeders BVBA | HUIS GERALDINE | D. VAN HERZEELE | GEERT VANDE VIJVER | DANNY DE MULDER

ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06996612548. Het bedrijf ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE bevindt zich op het adres: MIDDAGLIJNSTRAAT 29; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 882,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE, openstaande posities, locatie van ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE op de kaart.

ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE, company assigned to the tax number BE06996612548. The company ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE is located at the address: MIDDAGLIJNSTRAAT 29; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 882,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE were not found.
The main activity of ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE is not available. You also can look at reviews of ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE, open positions, location of ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALE ST.JOSSE-TEN-NOODE, employees, financial statistics.