ALE BERCHEM-ST.AGATHE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ALE BERCHEM-ST.AGATHE
Private companiesPersonal Services • ALE BERCHEM-ST.AGATHE

Contactgegevens ALE BERCHEM-ST.AGATHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALE BERCHEM-ST.AGATHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALE BERCHEM-ST.AGATHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTLAAN 23; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24685411 (+32-24685411) 24685411 (+32-24685411)

Fax (fax): +32 (16) 656-97-22 +32 (16) 656-97-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALE BERCHEM-ST.AGATHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALE BERCHEM-ST.AGATHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALE BERCHEM-ST.AGATHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALE BERCHEM-ST.AGATHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALE BERCHEM-ST.AGATHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALE BERCHEM-ST.AGATHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALE BERCHEM-ST.AGATHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALE BERCHEM-ST.AGATHE
Products information ALE BERCHEM-ST.AGATHE

BTW identificatienummer (tax): BE09856903076
Ondernemingsnummer: 2544128417
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ALE BERCHEM-ST.AGATHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALE BERCHEM-ST.AGATHE
(Get full report from official database of BE for ALE BERCHEM-ST.AGATHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALE BERCHEM-ST.AGATHE
Addition kinds of activities for ALE BERCHEM-ST.AGATHE

23920505. Wasdoeken en badmatten: gemaakt van aangekochte materialen | Washcloths and bath mitts: made from purchased materials
26760102. Gezichtsweefsels: gemaakt van gekocht papier | Facial tissues: made from purchased paper
32910203. Pimpsteen en pumiciet schuurmiddel | Pumice and pumicite abrasive
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used
61110103. Federale nationale hypotheekvereniging | Federal national mortgage association
70410200. Rooming huizen | Rooming houses

Werken bij ALE BERCHEM-ST.AGATHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALE BERCHEM-ST.AGATHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALE BERCHEM-ST.AGATHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALE BERCHEM-ST.AGATHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent krokusvakantie verhuring fietsen en gocarts (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Verhuur gokarts en fietsen 38 u / week - zondag en maandag vrij.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

Zoek naar antwoorden van ALE BERCHEM-ST.AGATHE in sociale netwerken
Look for responds of ALE BERCHEM-ST.AGATHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALE BERCHEM-ST.AGATHE. Laat een reactie achter voor ALE BERCHEM-ST.AGATHE. ALE BERCHEM-ST.AGATHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALE BERCHEM-ST.AGATHE. Leave a respond for ALE BERCHEM-ST.AGATHE. ALE BERCHEM-ST.AGATHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALE BERCHEM-ST.AGATHE op de google maps. Adres en contacten ALE BERCHEM-ST.AGATHE
Location of ALE BERCHEM-ST.AGATHE on the google maps. Address and contacts of ALE BERCHEM-ST.AGATHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALE BERCHEM-ST.AGATHE ALE BERCHEM-ST.AGATHE: WEG EN BOUW SA | COIFFURE MATTELAER | Jean's Wear | FA. POLLEUNIS FERTI-SYST. | JAN MUYLDERMANS

Other related companies as ALE BERCHEM-ST.AGATHE: WEG EN BOUW SA | COIFFURE MATTELAER | Jean's Wear | FA. POLLEUNIS FERTI-SYST. | JAN MUYLDERMANS

ALE BERCHEM-ST.AGATHE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALE BERCHEM-ST.AGATHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09856903076. Het bedrijf ALE BERCHEM-ST.AGATHE bevindt zich op het adres: KONING ALBERTLAAN 23; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 116,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in ALE BERCHEM-ST.AGATHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALE BERCHEM-ST.AGATHE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALE BERCHEM-ST.AGATHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALE BERCHEM-ST.AGATHE, openstaande posities, locatie van ALE BERCHEM-ST.AGATHE op de kaart.

ALE BERCHEM-ST.AGATHE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALE BERCHEM-ST.AGATHE, company assigned to the tax number BE09856903076. The company ALE BERCHEM-ST.AGATHE is located at the address: KONING ALBERTLAAN 23; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 116,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in ALE BERCHEM-ST.AGATHE were not found.
The main activity of ALE BERCHEM-ST.AGATHE is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALE BERCHEM-ST.AGATHE is not available. You also can look at reviews of ALE BERCHEM-ST.AGATHE, open positions, location of ALE BERCHEM-ST.AGATHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALE BERCHEM-ST.AGATHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALE BERCHEM-ST.AGATHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALE BERCHEM-ST.AGATHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALE BERCHEM-ST.AGATHE, employees, financial statistics.