WEG EN BOUW SA

Contactgegevens WEG EN BOUW SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEG EN BOUW SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEG EN BOUW SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Nestor Martin 315 1082 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-82-07-40 32-24-82-07-40

Fax (fax): 32-24-69-22-24 32-24-69-22-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEG EN BOUW SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEG EN BOUW SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEG EN BOUW SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEG EN BOUW SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEG EN BOUW SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEG EN BOUW SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEG EN BOUW SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEG EN BOUW SA
Products information WEG EN BOUW SA

BTW identificatienummer (tax): BE03129425048
Ondernemingsnummer: 2990722656
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in WEG EN BOUW SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roadlaying - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEG EN BOUW SA
(Get full report from official database of BE for WEG EN BOUW SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEG EN BOUW SA
Addition kinds of activities for WEG EN BOUW SA

236101. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
355300. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
355999. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
452299. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
44990100. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec

Werken bij WEG EN BOUW SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEG EN BOUW SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEG EN BOUW SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEG EN BOUW SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van WEG EN BOUW SA in sociale netwerken
Look for responds of WEG EN BOUW SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEG EN BOUW SA. Laat een reactie achter voor WEG EN BOUW SA. WEG EN BOUW SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEG EN BOUW SA. Leave a respond for WEG EN BOUW SA. WEG EN BOUW SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEG EN BOUW SA op de google maps. Adres en contacten WEG EN BOUW SA
Location of WEG EN BOUW SA on the google maps. Address and contacts of WEG EN BOUW SA

Andere gerelateerde bedrijven als come WEG EN BOUW SA WEG EN BOUW SA: BLOK SECURITY MOBILE | CDM WEBDESIGN | MOTO'S ALEX | KUNSTATELIER FRYART | GERMAAN VERVENNE

Other related companies as WEG EN BOUW SA: BLOK SECURITY MOBILE | CDM WEBDESIGN | MOTO'S ALEX | KUNSTATELIER FRYART | GERMAAN VERVENNE

WEG EN BOUW SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is WEG EN BOUW SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03129425048. Het bedrijf WEG EN BOUW SA bevindt zich op het adres: Rue Nestor Martin 315 1082 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Roadlaying - contractors. Producten gemaakt in WEG EN BOUW SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WEG EN BOUW SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEG EN BOUW SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEG EN BOUW SA, openstaande posities, locatie van WEG EN BOUW SA op de kaart.

WEG EN BOUW SA is a company, that was registered 1997 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is WEG EN BOUW SA, company assigned to the tax number BE03129425048. The company WEG EN BOUW SA is located at the address: Rue Nestor Martin 315 1082 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Roadlaying - contractors. Products created in WEG EN BOUW SA were not found.
The main activity of WEG EN BOUW SA is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WEG EN BOUW SA is not available. You also can look at reviews of WEG EN BOUW SA, open positions, location of WEG EN BOUW SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEG EN BOUW SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEG EN BOUW SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEG EN BOUW SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEG EN BOUW SA, employees, financial statistics.