Techno-Weld

Contactgegevens Techno-Weld: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Techno-Weld: address, phone, fax, email, website, opening hours

Techno-Weld

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pulsebaan 79; 2275; Lille (Wechelderzande), België

Telefoon (phone): 03 312 50 64 (+32-03 312 50 64) 03 312 50 64 (+32-03 312 50 64)

Fax (fax): 03 309 01 14 (+32-03 309 01 14) 03 309 01 14 (+32-03 309 01 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Techno-Weld: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Techno-Weld"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Techno-Weld"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Techno-Weld, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Techno-Weld. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Techno-Weld, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Techno-Weld. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Techno-Weld
Products information Techno-Weld

BTW identificatienummer (tax): BE07934844970
Ondernemingsnummer: 7400634765
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Techno-Weld zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Welding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Techno-Weld
(Get full report from official database of BE for Techno-Weld)

Aanvulling soorten activiteiten voor Techno-Weld
Addition kinds of activities for Techno-Weld

22990000. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
26790902. Brandstofcelvormen, karton: gemaakt van aangekocht materiaal | Fuel cell forms, cardboard: made from purchased material
33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
35850507. Soda fonteinen, onderdelen en accessoires | Soda fountains, parts, and accessories
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric
37329900. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
39110301. Handgrepen, goud en zilver: paraplu en parasol | Handles, gold and silver: umbrella and parasol
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive
91210102. Wetgevende adviserende commissie | Legislative advisory commission

Werken bij Techno-Weld: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Techno-Weld: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Techno-Weld. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Techno-Weld. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van Techno-Weld in sociale netwerken
Look for responds of Techno-Weld in social networks

Lees alle opmerkingen voor Techno-Weld. Laat een reactie achter voor Techno-Weld. Techno-Weld bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Techno-Weld. Leave a respond for Techno-Weld. Techno-Weld on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Techno-Weld op de google maps. Adres en contacten Techno-Weld
Location of Techno-Weld on the google maps. Address and contacts of Techno-Weld

Andere gerelateerde bedrijven als come Techno-Weld Techno-Weld: EMMA BLOEMEN &PLANTEN | WIM BEYENS | COTRANS | Nijs J | Asb De Backer BVBA

Other related companies as Techno-Weld: EMMA BLOEMEN &PLANTEN | WIM BEYENS | COTRANS | Nijs J | Asb De Backer BVBA

Techno-Weld is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Techno-Weld, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934844970. Het bedrijf Techno-Weld bevindt zich op het adres: Pulsebaan 79; 2275; Lille (Wechelderzande). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Welding. Producten gemaakt in Techno-Weld zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Techno-Weld is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Techno-Weld is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Techno-Weld, openstaande posities, locatie van Techno-Weld op de kaart.

Techno-Weld is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Techno-Weld, company assigned to the tax number BE07934844970. The company Techno-Weld is located at the address: Pulsebaan 79; 2275; Lille (Wechelderzande). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Welding. Products created in Techno-Weld were not found.
The main activity of Techno-Weld is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Techno-Weld is not available. You also can look at reviews of Techno-Weld, open positions, location of Techno-Weld on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Techno-Weld, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Techno-Weld, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Techno-Weld, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Techno-Weld, employees, financial statistics.