De Groodt Lasbedrijf BVBA

Contactgegevens De Groodt Lasbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Groodt Lasbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Groodt Lasbedrijf BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eisenhowerlaan 3; 2820; Bonheiden, België

Telefoon (phone): 015 25 36 61 (+32-015 25 36 61) 015 25 36 61 (+32-015 25 36 61)

Fax (fax): 015 25 36 62 (+32-015 25 36 62) 015 25 36 62 (+32-015 25 36 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Groodt Lasbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Groodt Lasbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Groodt Lasbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Groodt Lasbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Groodt Lasbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Groodt Lasbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Groodt Lasbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Groodt Lasbedrijf BVBA
Products information De Groodt Lasbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08388031005
Ondernemingsnummer: 1844299316
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Aluminium - Constructions

Product categorie (product category): Welding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Groodt Lasbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for De Groodt Lasbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Groodt Lasbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for De Groodt Lasbedrijf BVBA

371500. Vrachtwagens | Truck trailers
497100. Irrigatie systemen | Irrigation systems
594399. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
28430302. Lederverwerkende assistenten | Leather processing assistants
28440104. Shampoos, spoelen, conditioners: haar | Shampoos, rinses, conditioners: hair
35599930. Stone tumblers | Stone tumblers
37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle

Werken bij De Groodt Lasbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Groodt Lasbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Groodt Lasbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Groodt Lasbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van De Groodt Lasbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Groodt Lasbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Groodt Lasbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor De Groodt Lasbedrijf BVBA. De Groodt Lasbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Groodt Lasbedrijf BVBA. Leave a respond for De Groodt Lasbedrijf BVBA. De Groodt Lasbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Groodt Lasbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten De Groodt Lasbedrijf BVBA
Location of De Groodt Lasbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of De Groodt Lasbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Groodt Lasbedrijf BVBA De Groodt Lasbedrijf BVBA: Lignature | Planète Eveil | POLLEFEYT CARLOS | JOZEF ELSHOEGHT | PAUL PETRUS

Other related companies as De Groodt Lasbedrijf BVBA: Lignature | Planète Eveil | POLLEFEYT CARLOS | JOZEF ELSHOEGHT | PAUL PETRUS

De Groodt Lasbedrijf BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Groodt Lasbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388031005. Het bedrijf De Groodt Lasbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Eisenhowerlaan 3; 2820; Bonheiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Welding. Lijst met producten zijn Aluminium - Constructions.
De hoofdactiviteit van De Groodt Lasbedrijf BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Groodt Lasbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Groodt Lasbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van De Groodt Lasbedrijf BVBA op de kaart.

De Groodt Lasbedrijf BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Groodt Lasbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE08388031005. The company De Groodt Lasbedrijf BVBA is located at the address: Eisenhowerlaan 3; 2820; Bonheiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Welding. List of products are Aluminium - Constructions.
The main activity of De Groodt Lasbedrijf BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Groodt Lasbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of De Groodt Lasbedrijf BVBA, open positions, location of De Groodt Lasbedrijf BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Groodt Lasbedrijf BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Groodt Lasbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Groodt Lasbedrijf BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Groodt Lasbedrijf BVBA, employees, financial statistics.