CSI Maintenance

Contactgegevens CSI Maintenance: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CSI Maintenance: address, phone, fax, email, website, opening hours

CSI Maintenance

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Guillaume d'Orange; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 338 97 10 (+32-04 338 97 10) 04 338 97 10 (+32-04 338 97 10)

Fax (fax): 04 338 09 01 (+32-04 338 09 01) 04 338 09 01 (+32-04 338 09 01)

E-Mail: prenier@csi_maintenance.be

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CSI Maintenance: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CSI Maintenance"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CSI Maintenance"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CSI Maintenance, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CSI Maintenance. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CSI Maintenance, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CSI Maintenance. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CSI Maintenance
Products information CSI Maintenance

BTW identificatienummer (tax): BE08525909423
Ondernemingsnummer: 3535644531
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Tubing (Industrial); Subcontracting - Industrial & technical; Maintenance works - Industrial

Product categorie (product category): Welding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CSI Maintenance
(Get full report from official database of BE for CSI Maintenance)

Aanvulling soorten activiteiten voor CSI Maintenance
Addition kinds of activities for CSI Maintenance

091300. schelpdier | Shellfish
20860200. Gepasteuriseerde en mineraalwater, gebotteld en ingeblikt | Pasteurized and mineral waters, bottled and canned
23969900. Auto- en kledingversieringen, nec | Automotive and apparel trimmings, nec
28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
33250000. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec

Werken bij CSI Maintenance: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CSI Maintenance: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CSI Maintenance. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CSI Maintenance. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van CSI Maintenance in sociale netwerken
Look for responds of CSI Maintenance in social networks

Lees alle opmerkingen voor CSI Maintenance. Laat een reactie achter voor CSI Maintenance. CSI Maintenance bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CSI Maintenance. Leave a respond for CSI Maintenance. CSI Maintenance on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CSI Maintenance op de google maps. Adres en contacten CSI Maintenance
Location of CSI Maintenance on the google maps. Address and contacts of CSI Maintenance

Andere gerelateerde bedrijven als come CSI Maintenance CSI Maintenance: GROUPE WAUTERS | KINDERMANS | I.T. | OSU INTERNATIONAL BVBA | Collart Alain

Other related companies as CSI Maintenance: GROUPE WAUTERS | KINDERMANS | I.T. | OSU INTERNATIONAL BVBA | Collart Alain

CSI Maintenance is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CSI Maintenance, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08525909423. Het bedrijf CSI Maintenance bevindt zich op het adres: Rue Guillaume d'Orange; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Welding. Lijst met producten zijn Tubing (Industrial); Subcontracting - Industrial & technical; Maintenance works - Industrial.
De hoofdactiviteit van CSI Maintenance is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CSI Maintenance is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CSI Maintenance, openstaande posities, locatie van CSI Maintenance op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie prenier@csi_maintenance.be

CSI Maintenance is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CSI Maintenance, company assigned to the tax number BE08525909423. The company CSI Maintenance is located at the address: Rue Guillaume d'Orange; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Welding. List of products are Tubing (Industrial); Subcontracting - Industrial & technical; Maintenance works - Industrial.
The main activity of CSI Maintenance is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CSI Maintenance is not available. You also can look at reviews of CSI Maintenance, open positions, location of CSI Maintenance on the map. For more information, write us to email prenier@csi_maintenance.be

We hebben dergelijke informatie gevonden over CSI Maintenance, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CSI Maintenance, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CSI Maintenance, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CSI Maintenance, employees, financial statistics.