BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

Contactgegevens BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Letterkundestraat 138C; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 827 61 00 (+32-03 827 61 00) 03 827 61 00 (+32-03 827 61 00)

Fax (fax): 03 830 54 06 (+32-03 830 54 06) 03 830 54 06 (+32-03 830 54 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA
Products information BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08908782958
Ondernemingsnummer: 8877746582
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Metal turning; Stairs; Sheet metal work

Product categorie (product category): Welding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA
(Get full report from official database of BE for BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA
Addition kinds of activities for BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

4212. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
308399. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
52719902. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories
72510103. Schoenverven winkel | Shoe dyeing shop

Werken bij BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Laat een reactie achter voor BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. Leave a respond for BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA. BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA op de google maps. Adres en contacten BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA
Location of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA on the google maps. Address and contacts of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: RAFA?L HERENLINGERIE | GHEKIERE-BARTSOEN | DUITSE HERDERSHONDEN | STEPHANE VANDER ELST | Demuynck Bram

Other related companies as BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA: RAFA?L HERENLINGERIE | GHEKIERE-BARTSOEN | DUITSE HERDERSHONDEN | STEPHANE VANDER ELST | Demuynck Bram

BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908782958. Het bedrijf BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA bevindt zich op het adres: Letterkundestraat 138C; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Welding. Lijst met producten zijn Metal turning; Stairs; Sheet metal work.
De hoofdactiviteit van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, openstaande posities, locatie van BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, company assigned to the tax number BE08908782958. The company BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is located at the address: Letterkundestraat 138C; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Welding. List of products are Metal turning; Stairs; Sheet metal work.
The main activity of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA is not available. You also can look at reviews of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, open positions, location of BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUELENS CONSTRUCTIE MEKANIEK BVBA, employees, financial statistics.