Ateliers Lemaire SA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Ateliers Lemaire SA

Contactgegevens Ateliers Lemaire SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Lemaire SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Lemaire SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Palais outre Ponts 405; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 478 65 14; 02 478 79 38 (+32-02 478 65 14; 02 478 79 38) 02 478 65 14; 02 478 79 38 (+32-02 478 65 14; 02 478 79 38)

Fax (fax): 02 478 56 22 (+32-02 478 56 22) 02 478 56 22 (+32-02 478 56 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Lemaire SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Lemaire SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Lemaire SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Lemaire SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Lemaire SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Lemaire SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Lemaire SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Lemaire SA
Products information Ateliers Lemaire SA

BTW identificatienummer (tax): BE04525238037
Ondernemingsnummer: 2077209472
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Zinc plating; Sheet metal work

Product categorie (product category): Welding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Lemaire SA
(Get full report from official database of BE for Ateliers Lemaire SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Lemaire SA
Addition kinds of activities for Ateliers Lemaire SA

287300. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
09719900. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
32590105. Riool tegel, klei | Sewer tile, clay
35310813. Subsoiler bijlagen, trekker gemonteerd | Subsoiler attachments, tractor mounted
36120108. Lijnspanning regelaars | Line voltage regulators
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths
73890501. Accommodatie locatiediensten | Accomodation locating services
86119900. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec
96310404. Regeling, administratie van nutsbedrijven, lokale overheid | Regulation, administration of utilities, local government

Werken bij Ateliers Lemaire SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Lemaire SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Lemaire SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Lemaire SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

Zoek naar antwoorden van Ateliers Lemaire SA in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Lemaire SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Lemaire SA. Laat een reactie achter voor Ateliers Lemaire SA. Ateliers Lemaire SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Lemaire SA. Leave a respond for Ateliers Lemaire SA. Ateliers Lemaire SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Lemaire SA op de google maps. Adres en contacten Ateliers Lemaire SA
Location of Ateliers Lemaire SA on the google maps. Address and contacts of Ateliers Lemaire SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Lemaire SA Ateliers Lemaire SA: BEENHOUWERIJ PHILIPPE | COIFFURE MARNIX | CTRE CULTUREL DES ROCHES | MAISON DE REPOS C.P.A.S. | KANTHUIS DUPON

Other related companies as Ateliers Lemaire SA: BEENHOUWERIJ PHILIPPE | COIFFURE MARNIX | CTRE CULTUREL DES ROCHES | MAISON DE REPOS C.P.A.S. | KANTHUIS DUPON

Ateliers Lemaire SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Lemaire SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04525238037. Het bedrijf Ateliers Lemaire SA bevindt zich op het adres: Rue des Palais outre Ponts 405; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Welding. Lijst met producten zijn Zinc plating; Sheet metal work.
De hoofdactiviteit van Ateliers Lemaire SA is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Lemaire SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Lemaire SA, openstaande posities, locatie van Ateliers Lemaire SA op de kaart.

Ateliers Lemaire SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers Lemaire SA, company assigned to the tax number BE04525238037. The company Ateliers Lemaire SA is located at the address: Rue des Palais outre Ponts 405; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Welding. List of products are Zinc plating; Sheet metal work.
The main activity of Ateliers Lemaire SA is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Lemaire SA is not available. You also can look at reviews of Ateliers Lemaire SA, open positions, location of Ateliers Lemaire SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Lemaire SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Lemaire SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Lemaire SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Lemaire SA, employees, financial statistics.