KANTHUIS DUPON

Contactgegevens KANTHUIS DUPON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANTHUIS DUPON: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANTHUIS DUPON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAPPER 14-16; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32336690 32336690

Fax (fax): +32 (81) 670-32-70 +32 (81) 670-32-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANTHUIS DUPON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANTHUIS DUPON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANTHUIS DUPON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANTHUIS DUPON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANTHUIS DUPON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANTHUIS DUPON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANTHUIS DUPON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANTHUIS DUPON
Products information KANTHUIS DUPON

BTW identificatienummer (tax): BE01946197509
Ondernemingsnummer: 7515991210
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Dentelle.. Type de Mus茅e: Mus茅es de l?Artisanat.

Product categorie (product category): Mus茅es and patrimoine culturel. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANTHUIS DUPON
(Get full report from official database of BE for KANTHUIS DUPON)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANTHUIS DUPON
Addition kinds of activities for KANTHUIS DUPON

145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
35549906. Papiermolenmachines: plating, slitting, waxing, enz. | Paper mill machinery: plating, slitting, waxing, etc.
35599900. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
37219902. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigen door de fabrikant | Research and development on aircraft by the manufacturer
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants

Werken bij KANTHUIS DUPON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANTHUIS DUPON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANTHUIS DUPON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANTHUIS DUPON. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

Zoek naar antwoorden van KANTHUIS DUPON in sociale netwerken
Look for responds of KANTHUIS DUPON in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANTHUIS DUPON. Laat een reactie achter voor KANTHUIS DUPON. KANTHUIS DUPON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANTHUIS DUPON. Leave a respond for KANTHUIS DUPON. KANTHUIS DUPON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANTHUIS DUPON op de google maps. Adres en contacten KANTHUIS DUPON
Location of KANTHUIS DUPON on the google maps. Address and contacts of KANTHUIS DUPON

Andere gerelateerde bedrijven als come KANTHUIS DUPON KANTHUIS DUPON: Van de Vijver & Zn BVBA | RESTO PRESTO ( PHENICIA ) | H.DE CUYPER-VERMEIRE | STUDIO DEPREZ | Service Laique de Cooperation Au D茅velopement ASBL

Other related companies as KANTHUIS DUPON: Van de Vijver & Zn BVBA | RESTO PRESTO ( PHENICIA ) | H.DE CUYPER-VERMEIRE | STUDIO DEPREZ | Service Laique de Cooperation Au D茅velopement ASBL

KANTHUIS DUPON is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KANTHUIS DUPON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946197509. Het bedrijf KANTHUIS DUPON bevindt zich op het adres: WAPPER 14-16; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mus茅es and patrimoine culturel. Textiles. Lijst met producten zijn Produits: Dentelle.. Type de Mus茅e: Mus茅es de l?Artisanat..
De hoofdactiviteit van KANTHUIS DUPON is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANTHUIS DUPON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANTHUIS DUPON, openstaande posities, locatie van KANTHUIS DUPON op de kaart.

KANTHUIS DUPON is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KANTHUIS DUPON, company assigned to the tax number BE01946197509. The company KANTHUIS DUPON is located at the address: WAPPER 14-16; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mus茅es and patrimoine culturel. Textiles. List of products are Produits: Dentelle.. Type de Mus茅e: Mus茅es de l?Artisanat..
The main activity of KANTHUIS DUPON is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KANTHUIS DUPON is not available. You also can look at reviews of KANTHUIS DUPON, open positions, location of KANTHUIS DUPON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANTHUIS DUPON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANTHUIS DUPON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANTHUIS DUPON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANTHUIS DUPON, employees, financial statistics.