Rosenthal Studio Haus

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Rosenthal Studio Haus
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Rosenthal Studio Haus

Contactgegevens Rosenthal Studio Haus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rosenthal Studio Haus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rosenthal Studio Haus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Joseph Tirou 109; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 30 01 68 (+32-071 30 01 68) 071 30 01 68 (+32-071 30 01 68)

Fax (fax): 071 30 01 68 (+32-071 30 01 68) 071 30 01 68 (+32-071 30 01 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rosenthal Studio Haus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rosenthal Studio Haus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rosenthal Studio Haus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rosenthal Studio Haus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rosenthal Studio Haus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rosenthal Studio Haus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rosenthal Studio Haus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rosenthal Studio Haus
Products information Rosenthal Studio Haus

BTW identificatienummer (tax): BE03130249023
Ondernemingsnummer: 7644256591
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Rosenthal Studio Haus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wedding presents - Lists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rosenthal Studio Haus
(Get full report from official database of BE for Rosenthal Studio Haus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rosenthal Studio Haus
Addition kinds of activities for Rosenthal Studio Haus

31499902. Ballet slippers | Ballet slippers
35499904. Propellerrichtenpersen | Propeller straightening presses
39140503. Ecclesiastische ware, roestvrij staal | Ecclesiastical ware, stainless steel
73891001. Telefoon antwoord service | Telephone answering service
81110204. Corporate, partnership en business law | Corporate, partnership and business law

Werken bij Rosenthal Studio Haus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rosenthal Studio Haus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rosenthal Studio Haus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rosenthal Studio Haus. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Rosenthal Studio Haus in sociale netwerken
Look for responds of Rosenthal Studio Haus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rosenthal Studio Haus. Laat een reactie achter voor Rosenthal Studio Haus. Rosenthal Studio Haus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rosenthal Studio Haus. Leave a respond for Rosenthal Studio Haus. Rosenthal Studio Haus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rosenthal Studio Haus op de google maps. Adres en contacten Rosenthal Studio Haus
Location of Rosenthal Studio Haus on the google maps. Address and contacts of Rosenthal Studio Haus

Andere gerelateerde bedrijven als come Rosenthal Studio Haus Rosenthal Studio Haus: HUIS BUFFALO | GARAGE SIGISMONDI | Franssens L | CLAUDE REMION | M&R Consult

Other related companies as Rosenthal Studio Haus: HUIS BUFFALO | GARAGE SIGISMONDI | Franssens L | CLAUDE REMION | M&R Consult

Rosenthal Studio Haus is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rosenthal Studio Haus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03130249023. Het bedrijf Rosenthal Studio Haus bevindt zich op het adres: Boulevard Joseph Tirou 109; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wedding presents - Lists. Producten gemaakt in Rosenthal Studio Haus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rosenthal Studio Haus is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rosenthal Studio Haus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rosenthal Studio Haus, openstaande posities, locatie van Rosenthal Studio Haus op de kaart.

Rosenthal Studio Haus is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rosenthal Studio Haus, company assigned to the tax number BE03130249023. The company Rosenthal Studio Haus is located at the address: Boulevard Joseph Tirou 109; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wedding presents - Lists. Products created in Rosenthal Studio Haus were not found.
The main activity of Rosenthal Studio Haus is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rosenthal Studio Haus is not available. You also can look at reviews of Rosenthal Studio Haus, open positions, location of Rosenthal Studio Haus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rosenthal Studio Haus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rosenthal Studio Haus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rosenthal Studio Haus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rosenthal Studio Haus, employees, financial statistics.