Dinsart

Particuliere bedrijvenBosbouw • Dinsart
Private companiesForestry • Dinsart

Contactgegevens Dinsart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dinsart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dinsart

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rocade Gillicienne 271; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 41 01 88 (+32-071 41 01 88) 071 41 01 88 (+32-071 41 01 88)

Fax (fax): 071 41 01 65 (+32-071 41 01 65) 071 41 01 65 (+32-071 41 01 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dinsart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dinsart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dinsart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dinsart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dinsart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dinsart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dinsart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dinsart
Products information Dinsart

BTW identificatienummer (tax): BE08135070800
Ondernemingsnummer: 4209381103
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail; Television & radio - Maintenance & Repair.; Data processing - Computers

Product categorie (product category): Wedding presents - Lists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dinsart
(Get full report from official database of BE for Dinsart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dinsart
Addition kinds of activities for Dinsart

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
301100. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
25150201. Beddengoed, gemonteerd | Bedsprings, assembled
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances

Werken bij Dinsart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dinsart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dinsart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dinsart. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van Dinsart in sociale netwerken
Look for responds of Dinsart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dinsart. Laat een reactie achter voor Dinsart. Dinsart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dinsart. Leave a respond for Dinsart. Dinsart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dinsart op de google maps. Adres en contacten Dinsart
Location of Dinsart on the google maps. Address and contacts of Dinsart

Andere gerelateerde bedrijven als come Dinsart Dinsart: CRةDIT AGRICOLE | Account + BVBA | Deholi | VAN DRIESSCHE WILLY CARROS. BVBA | Multi Media Management BVBA

Other related companies as Dinsart: CRةDIT AGRICOLE | Account + BVBA | Deholi | VAN DRIESSCHE WILLY CARROS. BVBA | Multi Media Management BVBA

Dinsart is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dinsart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08135070800. Het bedrijf Dinsart bevindt zich op het adres: Rocade Gillicienne 271; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wedding presents - Lists. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail; Television & radio - Maintenance & Repair.; Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van Dinsart is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dinsart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dinsart, openstaande posities, locatie van Dinsart op de kaart.

Dinsart is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dinsart, company assigned to the tax number BE08135070800. The company Dinsart is located at the address: Rocade Gillicienne 271; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wedding presents - Lists. List of products are Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Television & radio - Retail; Television & radio - Maintenance & Repair.; Data processing - Computers.
The main activity of Dinsart is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dinsart is not available. You also can look at reviews of Dinsart, open positions, location of Dinsart on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dinsart, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dinsart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dinsart, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dinsart, employees, financial statistics.