'T PUNTJE OP DE I

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • 'T PUNTJE OP DE I
Private companiesReal Estate • 'T PUNTJE OP DE I

Contactgegevens 'T PUNTJE OP DE I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T PUNTJE OP DE I: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T PUNTJE OP DE I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlaanderenstraat 7; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 78 41 43 (+32-053 78 41 43) 053 78 41 43 (+32-053 78 41 43)

Fax (fax): 053 78 53 32 (+32-053 78 53 32) 053 78 53 32 (+32-053 78 53 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T PUNTJE OP DE I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T PUNTJE OP DE I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T PUNTJE OP DE I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T PUNTJE OP DE I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T PUNTJE OP DE I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T PUNTJE OP DE I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T PUNTJE OP DE I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T PUNTJE OP DE I
Products information 'T PUNTJE OP DE I

BTW identificatienummer (tax): BE04011352539
Ondernemingsnummer: 3823211669
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 301,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Gifts - Retail

Product categorie (product category): Wedding presents - Lists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T PUNTJE OP DE I
(Get full report from official database of BE for 'T PUNTJE OP DE I)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T PUNTJE OP DE I
Addition kinds of activities for 'T PUNTJE OP DE I

344305. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
01390105. Timothy boerderij | Timothy farm
28440104. Shampoos, spoelen, conditioners: haar | Shampoos, rinses, conditioners: hair
33510101. Banden, koper en koperlegering | Bands, copper and copper alloy
39610105. Pins (juwelen), behalve edelmetaal | Pins (jewelry), except precious metal
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets
57199907. handdoeken | Towels
92239906. Gevangenis boerderij, regering | Prison farm, government

Werken bij 'T PUNTJE OP DE I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T PUNTJE OP DE I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T PUNTJE OP DE I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T PUNTJE OP DE I. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

Zoek naar antwoorden van 'T PUNTJE OP DE I in sociale netwerken
Look for responds of 'T PUNTJE OP DE I in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T PUNTJE OP DE I. Laat een reactie achter voor 'T PUNTJE OP DE I. 'T PUNTJE OP DE I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T PUNTJE OP DE I. Leave a respond for 'T PUNTJE OP DE I. 'T PUNTJE OP DE I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T PUNTJE OP DE I op de google maps. Adres en contacten 'T PUNTJE OP DE I
Location of 'T PUNTJE OP DE I on the google maps. Address and contacts of 'T PUNTJE OP DE I

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T PUNTJE OP DE I 'T PUNTJE OP DE I: J C Reklame | L. GROSEMANS | PATRICK HAZELOF | C. LUYTEN | GIROFLEX-BERHIN MAGUIN

Other related companies as 'T PUNTJE OP DE I: J C Reklame | L. GROSEMANS | PATRICK HAZELOF | C. LUYTEN | GIROFLEX-BERHIN MAGUIN

'T PUNTJE OP DE I is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T PUNTJE OP DE I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04011352539. Het bedrijf 'T PUNTJE OP DE I bevindt zich op het adres: Vlaanderenstraat 7; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 301,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wedding presents - Lists. Lijst met producten zijn Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van 'T PUNTJE OP DE I is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T PUNTJE OP DE I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T PUNTJE OP DE I, openstaande posities, locatie van 'T PUNTJE OP DE I op de kaart.

'T PUNTJE OP DE I is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T PUNTJE OP DE I, company assigned to the tax number BE04011352539. The company 'T PUNTJE OP DE I is located at the address: Vlaanderenstraat 7; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 301,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wedding presents - Lists. List of products are Gifts - Retail.
The main activity of 'T PUNTJE OP DE I is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T PUNTJE OP DE I is not available. You also can look at reviews of 'T PUNTJE OP DE I, open positions, location of 'T PUNTJE OP DE I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T PUNTJE OP DE I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T PUNTJE OP DE I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T PUNTJE OP DE I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T PUNTJE OP DE I, employees, financial statistics.