DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT

Contactgegevens DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DE MEUSE 1; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82226186 (+32-82226186) 82226186 (+32-82226186)

Fax (fax): +32 (59) 692-43-47 +32 (59) 692-43-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT
Products information DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT

BTW identificatienummer (tax): BE03920715332
Ondernemingsnummer: 4934478759
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 627,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Watersport-,Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT
(Get full report from official database of BE for DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT
Addition kinds of activities for DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT

223100. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
17999934. Prop, set of landschap bouw, theatraal | Prop, set or scenery construction, theatrical
32910202. slijpstenen | Hones
35720200. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
38230303. Gasstroom computers, industrieel proces type | Gas flow computers, industrial process type
39490903. Rackets en frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, enz | Rackets and frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, etc

Werken bij DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT in sociale netwerken
Look for responds of DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT. Laat een reactie achter voor DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT. DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT. Leave a respond for DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT. DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT op de google maps. Adres en contacten DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT
Location of DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT on the google maps. Address and contacts of DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT: VAKA | QUALITY BIKES | HUIS HAUMAN | Caille P Ets | B. VANDERLINDEN

Other related companies as DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT: VAKA | QUALITY BIKES | HUIS HAUMAN | Caille P Ets | B. VANDERLINDEN

DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03920715332. Het bedrijf DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT bevindt zich op het adres: QUAI DE MEUSE 1; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 627,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Watersport-,Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur. Producten gemaakt in DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT, openstaande posities, locatie van DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT op de kaart.

DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT, company assigned to the tax number BE03920715332. The company DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT is located at the address: QUAI DE MEUSE 1; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 627,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Watersport-,Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur. Products created in DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT were not found.
The main activity of DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT is not available. You also can look at reviews of DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT, open positions, location of DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCENTE DE LA LESSE-KAYAKS LIBERT, employees, financial statistics.