HADES ELIS (ELIS) SA

Contactgegevens HADES ELIS (ELIS) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HADES ELIS (ELIS) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HADES ELIS (ELIS) SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lieutenant Liedel 46; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): +32 (15) 523-45-23 +32 (15) 523-45-23

Fax (fax): +32 (56) 920-70-89 +32 (56) 920-70-89

E-Mail: [email protected]@elis.com; [email protected]: www.elis.com

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HADES ELIS (ELIS) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HADES ELIS (ELIS) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HADES ELIS (ELIS) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HADES ELIS (ELIS) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HADES ELIS (ELIS) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HADES ELIS (ELIS) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HADES ELIS (ELIS) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HADES ELIS (ELIS) SA
Products information HADES ELIS (ELIS) SA

BTW identificatienummer (tax): BE01287567138
Ondernemingsnummer: 7791198730
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Clothing (Industrial) - Rental & Repair; Automatic towel & soap dispensers; Rental - Anti-dust mats; Clean rooms - Installation & Supplies; Coffee-makers

Product categorie (product category): Waters and soft drinks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HADES ELIS (ELIS) SA
(Get full report from official database of BE for HADES ELIS (ELIS) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HADES ELIS (ELIS) SA
Addition kinds of activities for HADES ELIS (ELIS) SA

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
7221. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
283406. dermatologica | Dermatologicals
289200. explosieven | Explosives
356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
356900. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
27969904. Etsen op koper, staal, hout of rubber: drukplaten | Etching on copper, steel, wood, or rubber: printing plates
28190701. Calciumcarbide | Calcium carbide
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools

Werken bij HADES ELIS (ELIS) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HADES ELIS (ELIS) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HADES ELIS (ELIS) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HADES ELIS (ELIS) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Student magazijn (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een interessante studentenjob en spreekt een job als orderpicker / orderpickster je wel aan? Tewerkstellingsplaats: Heusden-Zolder. Je takenpakket zal bestaan uit: het klaarzetten van bestellingen op basis van bestellijsten, rekken bijvullen in het magazijn, receptie van de goederen, opvolgen van de retours, ... Je werkt in 2 ploegen: Morgenploeg: 6u30 - 14u04 Middagploeg: 11u56 - 19u30

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

Zoek naar antwoorden van HADES ELIS (ELIS) SA in sociale netwerken
Look for responds of HADES ELIS (ELIS) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HADES ELIS (ELIS) SA. Laat een reactie achter voor HADES ELIS (ELIS) SA. HADES ELIS (ELIS) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HADES ELIS (ELIS) SA. Leave a respond for HADES ELIS (ELIS) SA. HADES ELIS (ELIS) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HADES ELIS (ELIS) SA op de google maps. Adres en contacten HADES ELIS (ELIS) SA
Location of HADES ELIS (ELIS) SA on the google maps. Address and contacts of HADES ELIS (ELIS) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come HADES ELIS (ELIS) SA HADES ELIS (ELIS) SA: MARC LEMMENS | Rachel | Oyen R | AIR TRANSAT | I. PLATTEEUW

Other related companies as HADES ELIS (ELIS) SA: MARC LEMMENS | Rachel | Oyen R | AIR TRANSAT | I. PLATTEEUW

HADES ELIS (ELIS) SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HADES ELIS (ELIS) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01287567138. Het bedrijf HADES ELIS (ELIS) SA bevindt zich op het adres: Rue Lieutenant Liedel 46; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 567,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Waters and soft drinks. Lijst met producten zijn Clothing (Industrial) - Rental & Repair; Automatic towel & soap dispensers; Rental - Anti-dust mats; Clean rooms - Installation & Supplies; Coffee-makers.
De hoofdactiviteit van HADES ELIS (ELIS) SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HADES ELIS (ELIS) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HADES ELIS (ELIS) SA, openstaande posities, locatie van HADES ELIS (ELIS) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]@elis.com; [email protected]: www.elis.com

HADES ELIS (ELIS) SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HADES ELIS (ELIS) SA, company assigned to the tax number BE01287567138. The company HADES ELIS (ELIS) SA is located at the address: Rue Lieutenant Liedel 46; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 567,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Waters and soft drinks. List of products are Clothing (Industrial) - Rental & Repair; Automatic towel & soap dispensers; Rental - Anti-dust mats; Clean rooms - Installation & Supplies; Coffee-makers.
The main activity of HADES ELIS (ELIS) SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HADES ELIS (ELIS) SA is not available. You also can look at reviews of HADES ELIS (ELIS) SA, open positions, location of HADES ELIS (ELIS) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]@elis.com; [email protected]: www.elis.com

We hebben dergelijke informatie gevonden over HADES ELIS (ELIS) SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HADES ELIS (ELIS) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HADES ELIS (ELIS) SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HADES ELIS (ELIS) SA, employees, financial statistics.