Geysen-Service !!

Contactgegevens Geysen-Service !!: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geysen-Service !!: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geysen-Service !!

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 53; 2990; Wuustwezel, België

Telefoon (phone): 03 669 95 53 (+32-03 669 95 53) 03 669 95 53 (+32-03 669 95 53)

Fax (fax): 03 669 71 56 (+32-03 669 71 56) 03 669 71 56 (+32-03 669 71 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geysen-Service !!: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geysen-Service !!"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geysen-Service !!"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geysen-Service !!, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geysen-Service !!. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geysen-Service !!, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geysen-Service !!. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geysen-Service !!
Products information Geysen-Service !!

BTW identificatienummer (tax): BE01170562744
Ondernemingsnummer: 3989379882
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Beer & ale - Dealers

Product categorie (product category): Waters and soft drinks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geysen-Service !!
(Get full report from official database of BE for Geysen-Service !!)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geysen-Service !!
Addition kinds of activities for Geysen-Service !!

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
346299. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
09710201. Jacht bewaar | Hunting preserve
35450303. Balanceringsmachines (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Balancing machines (machine tool accessories)
38430117. Tangen, tandheelkunde | Pliers, dental
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable

Werken bij Geysen-Service !!: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geysen-Service !!: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geysen-Service !!. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geysen-Service !!. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van Geysen-Service !! in sociale netwerken
Look for responds of Geysen-Service !! in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geysen-Service !!. Laat een reactie achter voor Geysen-Service !!. Geysen-Service !! bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geysen-Service !!. Leave a respond for Geysen-Service !!. Geysen-Service !! on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geysen-Service !! op de google maps. Adres en contacten Geysen-Service !!
Location of Geysen-Service !! on the google maps. Address and contacts of Geysen-Service !!

Andere gerelateerde bedrijven als come Geysen-Service !! Geysen-Service !!: FLLELIETEX BVBA | BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) | DUBOIS | Mabilde F | PASCAL GUILMAIN

Other related companies as Geysen-Service !!: FLLELIETEX BVBA | BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) | DUBOIS | Mabilde F | PASCAL GUILMAIN

Geysen-Service !! is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geysen-Service !!, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01170562744. Het bedrijf Geysen-Service !! bevindt zich op het adres: Bredabaan 53; 2990; Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Waters and soft drinks. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers.
De hoofdactiviteit van Geysen-Service !! is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geysen-Service !! is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geysen-Service !!, openstaande posities, locatie van Geysen-Service !! op de kaart.

Geysen-Service !! is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geysen-Service !!, company assigned to the tax number BE01170562744. The company Geysen-Service !! is located at the address: Bredabaan 53; 2990; Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Waters and soft drinks. List of products are Beer & ale - Dealers.
The main activity of Geysen-Service !! is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Geysen-Service !! is not available. You also can look at reviews of Geysen-Service !!, open positions, location of Geysen-Service !! on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geysen-Service !!, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geysen-Service !!, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geysen-Service !!, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geysen-Service !!, employees, financial statistics.