DUBOIS

Contactgegevens DUBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PRIMEURS 81; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23459392 (+32-23459392) 23459392 (+32-23459392)

Fax (fax): +32 (16) 503-32-63 +32 (16) 503-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUBOIS
Products information DUBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE09070281982
Ondernemingsnummer: 2970397949
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DUBOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUBOIS
(Get full report from official database of BE for DUBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUBOIS
Addition kinds of activities for DUBOIS

507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
28650209. styreen | Styrene
35669903. Reductie versnellingen en versnellingen voor turbines, behalve auto | Reduction gears and gear units for turbines, except auto
36480101. Luchthaven verlichting fietsen: baan aanpak, taxi of oprit | Airport lighting fixtures: runway approach, taxi, or ramp
39990703. Bloemen, kunstmatig en bewaard gebleven | Flowers, artificial and preserved
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory
92239908. Reformatorische, overheid | Reformatory, government

Werken bij DUBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUBOIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

 • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

 • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student onthaal administratie kerstvakantie (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor: - onthaal van leveranciers, klanten,... - telefonisch onthaal - administratie algemeen

 • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: HORTUS

  Type: Studentenjob

  Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

 • Projectleider (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: NOVA Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

 • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: NOVADO

  Type: Vaste Job

  Passie voor IT en UI? Get hooked!

 • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

 • Psycholoog m/v (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

 • 3D-ICT - Business Architect (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beschrijving team en projecten Als Security Management team bij onze klant werk je nauw samen met het Vakcentrum Informatieveiligheid, als team zijn ze verantwoordelijk voor het implementeren en uitbaten van de nodige tooling, processen en governance die bijdragen tot het realiseren van de beleid -en werkkaders op vlak van informatieveiligheid. In kader daarvan is onze klant opzoek naar: 1 Business Architect Momenteel werken ze aan volgende projecten: Authentication Doel: Implementeren van een future proof oplossing (front-end en back-end) die de klant toelaat om veilig en efficiënt te authentiseren op onze systemen. Scope & output: Implementeren van de nodige technische oplossingen Oplossing voor oa. WebSphere, Drupal, Mainframe, SharePoint, Web services, ... Integratie met legacy logon methodes Onderzoek en positionering van On Premise tov Cloud oplossingen Implementeren van werkinstructies naar software ontwikkelaars Vastleggen van architectuur standaarden Opzetten van centrale governance Electronic Signature Platform Doel: Opzetten van een Electronic Signature Platform, de nodige processen en governance, die het elektronisch tekenen van documenten mogelijk maakt. Scope & output: Selecteren en implementeren van een marktconforme oplossing Uitwerken en implementeren van de nodige processen Opzetten van centrale governance Rapportering Als piloot uitrollen naar een aantal OU's Identity Management Doel: Identity Management is een groepsproject waarbij ze het beheer van de verschillende identiteiten (personeelsleden, leveranciers, zelfstandige ondernemers) willen centraliseren. Daarbij willen ze het concept van Role Based Access Control (RBAC) introduceren zodoende ze eenvoudig de effectieve toegangen van een gebruiker kunnen bepalen en toekennen. In de huidige fase van het project zijn ze bezig met het uitwerken van een delegated management oplossing voor leveranciers en gaan ze starten met de implementatie van rollen en verantwoordelijkheden binnen de business. Scope & output: Uitwerken van een Delegated Management oplossing binnen het Sailpoint IIQ pakket. Migratie van data uit legacy applicaties naar Sailpoint IIQ Opzetten van piloot met een aantal leveranciers en de teams die hiervoor verantwoordelijk zijn Verdere rollout naar alle andere leveranciers Opzetten van processen en werkinstructies voor de ondersteunende diensten. Taakomschrijving Opdracht: Als business Architect zal je: Aan onze business partners ondersteuning en advies geven om processen voortdurend te verbeteren. Samen met de business partners behoeften, ideee?n en problemen (pro)actief scherpstellen. De marktevoluties opvolgen en aan onze business partners strategisch advies geven over (toekomstige) opportuniteiten. Kennis en expertise binnenbrengen binnen het security domein Waken over de uitwerking en realisatie van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business, de IT-architectuur en de strategische doelstellingen. Samenwerken met solution analisten, IT-architecten, ontwikkelaars... Verwachte output: Uitbouwen van netwerk bij de business partners, zodoende ze noden en opportuniteiten kunnen capteren en kunnen rapporteren over de ...

 • flexi job (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Flexijob

  poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van DUBOIS in sociale netwerken
Look for responds of DUBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUBOIS. Laat een reactie achter voor DUBOIS. DUBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUBOIS. Leave a respond for DUBOIS. DUBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUBOIS op de google maps. Adres en contacten DUBOIS
Location of DUBOIS on the google maps. Address and contacts of DUBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come DUBOIS DUBOIS: Van Herreweghe P | De Block Immo - Invest BVBA | JEAN DELBEKE | Ateliers Waelkens NV | KAUFFMAN (Anc Ets) sa

Other related companies as DUBOIS: Van Herreweghe P | De Block Immo - Invest BVBA | JEAN DELBEKE | Ateliers Waelkens NV | KAUFFMAN (Anc Ets) sa

DUBOIS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09070281982. Het bedrijf DUBOIS bevindt zich op het adres: RUE DES PRIMEURS 81; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in DUBOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUBOIS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUBOIS, openstaande posities, locatie van DUBOIS op de kaart.

DUBOIS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUBOIS, company assigned to the tax number BE09070281982. The company DUBOIS is located at the address: RUE DES PRIMEURS 81; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in DUBOIS were not found.
The main activity of DUBOIS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DUBOIS is not available. You also can look at reviews of DUBOIS, open positions, location of DUBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUBOIS, employees, financial statistics.