Dranken Baets

Contactgegevens Dranken Baets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dranken Baets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dranken Baets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Slijkstraat 12; 3212; Lubbeek (Pellenberg), België

Telefoon (phone): 016 46 07 27 (+32-016 46 07 27) 016 46 07 27 (+32-016 46 07 27)

Fax (fax): 016 46 27 78 (+32-016 46 27 78) 016 46 27 78 (+32-016 46 27 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dranken Baets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dranken Baets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dranken Baets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dranken Baets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dranken Baets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dranken Baets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dranken Baets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dranken Baets
Products information Dranken Baets

BTW identificatienummer (tax): BE09882720947
Ondernemingsnummer: 1354858398
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Beer & ale - Dealers; Wines & spirits - Retail

Product categorie (product category): Waters and soft drinks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dranken Baets
(Get full report from official database of BE for Dranken Baets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dranken Baets
Addition kinds of activities for Dranken Baets

075102. Pluimvee diensten | Poultry services
431100. Ons. | U.s. postal service
17439902. Mozaïekwerk | Mosaic work
35569904. Zoetwarenmachines | Confectionery machinery
35590700. Rubberwerkmachines, inclusief banden | Rubber working machinery, including tires
36290201. Condensatoren, a.c., voor motoren of fluorescentielampen | Capacitors, a.c., for motors or fluorescent lamp ballasts

Werken bij Dranken Baets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dranken Baets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dranken Baets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dranken Baets. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van Dranken Baets in sociale netwerken
Look for responds of Dranken Baets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dranken Baets. Laat een reactie achter voor Dranken Baets. Dranken Baets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dranken Baets. Leave a respond for Dranken Baets. Dranken Baets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dranken Baets op de google maps. Adres en contacten Dranken Baets
Location of Dranken Baets on the google maps. Address and contacts of Dranken Baets

Andere gerelateerde bedrijven als come Dranken Baets Dranken Baets: CENTEA | AMBER LAKKERIJ BVBA | GELDHOF HOUT | DIENST VOOR TOERISME | LENDERS-GEENTJENS BVBA

Other related companies as Dranken Baets: CENTEA | AMBER LAKKERIJ BVBA | GELDHOF HOUT | DIENST VOOR TOERISME | LENDERS-GEENTJENS BVBA

Dranken Baets is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dranken Baets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09882720947. Het bedrijf Dranken Baets bevindt zich op het adres: Slijkstraat 12; 3212; Lubbeek (Pellenberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 367,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Waters and soft drinks. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers; Wines & spirits - Retail.
De hoofdactiviteit van Dranken Baets is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dranken Baets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dranken Baets, openstaande posities, locatie van Dranken Baets op de kaart.

Dranken Baets is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dranken Baets, company assigned to the tax number BE09882720947. The company Dranken Baets is located at the address: Slijkstraat 12; 3212; Lubbeek (Pellenberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 367,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Waters and soft drinks. List of products are Beer & ale - Dealers; Wines & spirits - Retail.
The main activity of Dranken Baets is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dranken Baets is not available. You also can look at reviews of Dranken Baets, open positions, location of Dranken Baets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dranken Baets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dranken Baets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dranken Baets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dranken Baets, employees, financial statistics.