GELDHOF HOUT

Contactgegevens GELDHOF HOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GELDHOF HOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GELDHOF HOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSESTRAAT 12BA; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 51777092 (+32-51777092) 51777092 (+32-51777092)

Fax (fax): +32 (59) 501-10-71 +32 (59) 501-10-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GELDHOF HOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GELDHOF HOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GELDHOF HOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GELDHOF HOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GELDHOF HOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GELDHOF HOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GELDHOF HOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GELDHOF HOUT
Products information GELDHOF HOUT

BTW identificatienummer (tax): BE07531646728
Ondernemingsnummer: 1271362304
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in GELDHOF HOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GELDHOF HOUT
(Get full report from official database of BE for GELDHOF HOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GELDHOF HOUT
Addition kinds of activities for GELDHOF HOUT

509907. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
07230401. Fruit (boerderij-gedroogde) verpakkingsdiensten | Fruit (farm-dried) packing services
30690802. Geboortebeperkingsapparatuur, rubber | Birth control devices, rubber
33650202. Machines gietstukken, aluminium | Machinery castings, aluminum
39140301. Carving sets, tin | Carving sets, pewter
79990801. Bingohal | Bingo hall

Werken bij GELDHOF HOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GELDHOF HOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GELDHOF HOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GELDHOF HOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van GELDHOF HOUT in sociale netwerken
Look for responds of GELDHOF HOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GELDHOF HOUT. Laat een reactie achter voor GELDHOF HOUT. GELDHOF HOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GELDHOF HOUT. Leave a respond for GELDHOF HOUT. GELDHOF HOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GELDHOF HOUT op de google maps. Adres en contacten GELDHOF HOUT
Location of GELDHOF HOUT on the google maps. Address and contacts of GELDHOF HOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come GELDHOF HOUT GELDHOF HOUT: DAUTEWEYERS (DIEPENBEEK) | COIFFURE ROSITA | B. HENRIET | PELS PHILIP | VOYAGES MERCIER

Other related companies as GELDHOF HOUT: DAUTEWEYERS (DIEPENBEEK) | COIFFURE ROSITA | B. HENRIET | PELS PHILIP | VOYAGES MERCIER

GELDHOF HOUT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GELDHOF HOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07531646728. Het bedrijf GELDHOF HOUT bevindt zich op het adres: IEPERSESTRAAT 12BA; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 715,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in GELDHOF HOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GELDHOF HOUT is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GELDHOF HOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GELDHOF HOUT, openstaande posities, locatie van GELDHOF HOUT op de kaart.

GELDHOF HOUT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GELDHOF HOUT, company assigned to the tax number BE07531646728. The company GELDHOF HOUT is located at the address: IEPERSESTRAAT 12BA; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 715,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Vloer- and muurbekleding. Products created in GELDHOF HOUT were not found.
The main activity of GELDHOF HOUT is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GELDHOF HOUT is not available. You also can look at reviews of GELDHOF HOUT, open positions, location of GELDHOF HOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GELDHOF HOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GELDHOF HOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GELDHOF HOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GELDHOF HOUT, employees, financial statistics.