BRASSERIES DES TILLEULS SA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • BRASSERIES DES TILLEULS SA
Private companiesOil and Gas Extraction • BRASSERIES DES TILLEULS SA

Contactgegevens BRASSERIES DES TILLEULS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIES DES TILLEULS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIES DES TILLEULS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Tilleuls 18; 7740; Pecq (Warcoing), België

Telefoon (phone): 069 55 65 26 (+32-069 55 65 26) 069 55 65 26 (+32-069 55 65 26)

Fax (fax): 069 55 88 68 (+32-069 55 88 68) 069 55 88 68 (+32-069 55 88 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIES DES TILLEULS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIES DES TILLEULS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIES DES TILLEULS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIES DES TILLEULS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIES DES TILLEULS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIES DES TILLEULS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIES DES TILLEULS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIES DES TILLEULS SA
Products information BRASSERIES DES TILLEULS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09214202880
Ondernemingsnummer: 8787658691
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Beer & ale - Dealers; Breweries

Product categorie (product category): Waters and soft drinks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIES DES TILLEULS SA
(Get full report from official database of BE for BRASSERIES DES TILLEULS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIES DES TILLEULS SA
Addition kinds of activities for BRASSERIES DES TILLEULS SA

581206. Pizza restaurants | Pizza restaurants
873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
35349901. dumbwaiters | Dumbwaiters
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
44990301. Bootverhuring, behalve plezier | Boat hiring, except pleasure
59610400. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order

Werken bij BRASSERIES DES TILLEULS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIES DES TILLEULS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIES DES TILLEULS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIES DES TILLEULS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Monteur centrale verwarming en sanitair (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar 2 monteurs! Heb je al de nodige ervaring opgedaan in sanitair en centrale verwarming? Ben je een gepassioneerde, harde werker? Dan ben jij degene die we zoeken!

  • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van BRASSERIES DES TILLEULS SA in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIES DES TILLEULS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIES DES TILLEULS SA. Laat een reactie achter voor BRASSERIES DES TILLEULS SA. BRASSERIES DES TILLEULS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIES DES TILLEULS SA. Leave a respond for BRASSERIES DES TILLEULS SA. BRASSERIES DES TILLEULS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIES DES TILLEULS SA op de google maps. Adres en contacten BRASSERIES DES TILLEULS SA
Location of BRASSERIES DES TILLEULS SA on the google maps. Address and contacts of BRASSERIES DES TILLEULS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIES DES TILLEULS SA BRASSERIES DES TILLEULS SA: A.T.H. Hydraulique Henrotte | W. Lippens NV | ECOLE MATERNELLE LIBRE | GARAGE CARROSSERIE CLAUS NV | Broers Christine

Other related companies as BRASSERIES DES TILLEULS SA: A.T.H. Hydraulique Henrotte | W. Lippens NV | ECOLE MATERNELLE LIBRE | GARAGE CARROSSERIE CLAUS NV | Broers Christine

BRASSERIES DES TILLEULS SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIES DES TILLEULS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09214202880. Het bedrijf BRASSERIES DES TILLEULS SA bevindt zich op het adres: Rue des Tilleuls 18; 7740; Pecq (Warcoing). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 169,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Waters and soft drinks. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers; Breweries.
De hoofdactiviteit van BRASSERIES DES TILLEULS SA is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIES DES TILLEULS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIES DES TILLEULS SA, openstaande posities, locatie van BRASSERIES DES TILLEULS SA op de kaart.

BRASSERIES DES TILLEULS SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIES DES TILLEULS SA, company assigned to the tax number BE09214202880. The company BRASSERIES DES TILLEULS SA is located at the address: Rue des Tilleuls 18; 7740; Pecq (Warcoing). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 169,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Waters and soft drinks. List of products are Beer & ale - Dealers; Breweries.
The main activity of BRASSERIES DES TILLEULS SA is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIES DES TILLEULS SA is not available. You also can look at reviews of BRASSERIES DES TILLEULS SA, open positions, location of BRASSERIES DES TILLEULS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIES DES TILLEULS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIES DES TILLEULS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIES DES TILLEULS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIES DES TILLEULS SA, employees, financial statistics.