BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

Contactgegevens BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rameistraat 62; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): +32 (87) 954-73-25 +32 (87) 954-73-25

Fax (fax): +32 (60) 524-56-65 +32 (60) 524-56-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN
Products information BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

BTW identificatienummer (tax): BE01444671630
Ondernemingsnummer: 7065002441
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Breweries; Beer & ale - Dealers; Vending machines; Wines & spirits - Mfg & Whol.; Coffee-makers

Product categorie (product category): Waters and soft drinks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN
Addition kinds of activities for BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

7373. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
38430202. Verbindingen, tandheelkunde | Compounds, dental
39491201. Croquet sets | Croquet sets
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
50789900. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec

Werken bij BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Laat een reactie achter voor BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. Leave a respond for BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN. BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN
Location of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: LES SORBIERS | ROBERT GERMONPREZ | LUCIEN KAIN | DEPICKER | PHOTO-HALL TONGEREN

Other related companies as BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN: LES SORBIERS | ROBERT GERMONPREZ | LUCIEN KAIN | DEPICKER | PHOTO-HALL TONGEREN

BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01444671630. Het bedrijf BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN bevindt zich op het adres: Rameistraat 62; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Waters and soft drinks. Lijst met producten zijn Breweries; Beer & ale - Dealers; Vending machines; Wines & spirits - Mfg & Whol.; Coffee-makers.
De hoofdactiviteit van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, openstaande posities, locatie van BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, company assigned to the tax number BE01444671630. The company BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is located at the address: Rameistraat 62; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Waters and soft drinks. List of products are Breweries; Beer & ale - Dealers; Vending machines; Wines & spirits - Mfg & Whol.; Coffee-makers.
The main activity of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, open positions, location of BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE VANDERLINDEN/POIDLIN, employees, financial statistics.