Depouillon C

Contactgegevens Depouillon C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depouillon C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depouillon C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gaversesteenweg 701; 9820; Merelbeke (Schelderode), België

Telefoon (phone): 09 362 25 15 (+32-09 362 25 15) 09 362 25 15 (+32-09 362 25 15)

Fax (fax): +32 (56) 482-40-69 +32 (56) 482-40-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depouillon C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depouillon C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depouillon C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depouillon C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depouillon C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depouillon C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depouillon C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depouillon C
Products information Depouillon C

BTW identificatienummer (tax): BE04751556396
Ondernemingsnummer: 5247863769
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Depouillon C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Waterproofing works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depouillon C
(Get full report from official database of BE for Depouillon C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depouillon C
Addition kinds of activities for Depouillon C

3821. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
20850202. Cordials, alcoholisch | Cordials, alcoholic
20959900. Geroosterde koffie, nec | Roasted coffee, nec
33310207. Platen (primair), koper | Slabs (primary), copper
35790300. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
79110203. Dansstudio en school | Dance studio and school
80939903. Rehabilitatiecentrum, poliklinische behandeling | Rehabilitation center, outpatient treatment

Werken bij Depouillon C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depouillon C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depouillon C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depouillon C. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Brakel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Wegens groot succes -huishoudhulpen/poetshulpen dienstencheques- Regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van Depouillon C in sociale netwerken
Look for responds of Depouillon C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depouillon C. Laat een reactie achter voor Depouillon C. Depouillon C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depouillon C. Leave a respond for Depouillon C. Depouillon C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depouillon C op de google maps. Adres en contacten Depouillon C
Location of Depouillon C on the google maps. Address and contacts of Depouillon C

Andere gerelateerde bedrijven als come Depouillon C Depouillon C: LACANTE PIERRE BVBA | HUIS BERKVENS | LOOTS Alain | Drukkerij E. Vanderhaegen NV | LOGOSOFT

Other related companies as Depouillon C: LACANTE PIERRE BVBA | HUIS BERKVENS | LOOTS Alain | Drukkerij E. Vanderhaegen NV | LOGOSOFT

Depouillon C is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Depouillon C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751556396. Het bedrijf Depouillon C bevindt zich op het adres: Gaversesteenweg 701; 9820; Merelbeke (Schelderode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Waterproofing works. Producten gemaakt in Depouillon C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Depouillon C is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depouillon C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depouillon C, openstaande posities, locatie van Depouillon C op de kaart.

Depouillon C is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Depouillon C, company assigned to the tax number BE04751556396. The company Depouillon C is located at the address: Gaversesteenweg 701; 9820; Merelbeke (Schelderode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Waterproofing works. Products created in Depouillon C were not found.
The main activity of Depouillon C is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Depouillon C is not available. You also can look at reviews of Depouillon C, open positions, location of Depouillon C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depouillon C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depouillon C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depouillon C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depouillon C, employees, financial statistics.