ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

Contactgegevens ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Beau Séjour 30; 1440; Braine-le-Ch?teau, België

Telefoon (phone): 02 366 03 52 (+32-02 366 03 52) 02 366 03 52 (+32-02 366 03 52)

Fax (fax): 02 366 13 08 (+32-02 366 13 08) 02 366 13 08 (+32-02 366 13 08)

E-Mail: toiture@vanderlindenetanchéité.be; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE
Products information ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

BTW identificatienummer (tax): BE03520538330
Ondernemingsnummer: 9868164062
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Contractors - Roofing; Asphalt contractors

Product categorie (product category): Waterproofing works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE
(Get full report from official database of BE for ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE
Addition kinds of activities for ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

25999900. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
33150304. Hangers (kledingstuk), draad | Hangers (garment), wire
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
39930000. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
47899903. Stockyards, niet voornamelijk voor het vet maken of vee verkopen | Stockyards, not primarily for fattening or selling livestock
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design
79220301. Amateur theatrale onderneming | Amateur theatrical company
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • HUISHOUDHULP De Pinte. (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio De Pinte.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE in sociale netwerken
Look for responds of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Laat een reactie achter voor ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Leave a respond for ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE op de google maps. Adres en contacten ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE
Location of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE on the google maps. Address and contacts of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: CARPENTIER B. | ISOLUX | Dolly | JOYCE TER HEERDT | JEAN-MARIE DAMAS

Other related companies as ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: CARPENTIER B. | ISOLUX | Dolly | JOYCE TER HEERDT | JEAN-MARIE DAMAS

ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03520538330. Het bedrijf ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE bevindt zich op het adres: Avenue du Beau Séjour 30; 1440; Braine-le-Ch?teau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 328,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Waterproofing works. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Asphalt contractors.
De hoofdactiviteit van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, openstaande posities, locatie van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie toiture@vanderlindenetanchéité.be; [email protected]

ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, company assigned to the tax number BE03520538330. The company ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is located at the address: Avenue du Beau Séjour 30; 1440; Braine-le-Ch?teau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 328,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Waterproofing works. List of products are Contractors - Roofing; Asphalt contractors.
The main activity of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is not available. You also can look at reviews of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, open positions, location of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE on the map. For more information, write us to email toiture@vanderlindenetanchéité.be; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, employees, financial statistics.