FA. BOSKALIS WESTMINSTER

Contactgegevens FA. BOSKALIS WESTMINSTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. BOSKALIS WESTMINSTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. BOSKALIS WESTMINSTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE GASTHUISSTRAAT 27; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32327340 32327340

Fax (fax): +32 (68) 397-24-22 +32 (68) 397-24-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. BOSKALIS WESTMINSTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. BOSKALIS WESTMINSTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. BOSKALIS WESTMINSTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. BOSKALIS WESTMINSTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. BOSKALIS WESTMINSTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. BOSKALIS WESTMINSTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. BOSKALIS WESTMINSTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. BOSKALIS WESTMINSTER
Products information FA. BOSKALIS WESTMINSTER

BTW identificatienummer (tax): BE09535827636
Ondernemingsnummer: 4217071533
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FA. BOSKALIS WESTMINSTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. BOSKALIS WESTMINSTER
(Get full report from official database of BE for FA. BOSKALIS WESTMINSTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. BOSKALIS WESTMINSTER
Addition kinds of activities for FA. BOSKALIS WESTMINSTER

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
22110803. Cambric, katoen | Cambric, cotton
24119901. Brandstof hout oogsten | Fuel wood harvesting
26579900. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
32720403. Mantels, beton | Mantels, concrete
33699903. Machines gietwerk, excl. | Machinery castings, exc. die, nonferrous, exc. alum. copper
33990000. Primaire metalen producten | Primary metal products
62899902. Aandelen offerte dienst | Stock quotation service

Werken bij FA. BOSKALIS WESTMINSTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. BOSKALIS WESTMINSTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. BOSKALIS WESTMINSTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. BOSKALIS WESTMINSTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

  • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van FA. BOSKALIS WESTMINSTER in sociale netwerken
Look for responds of FA. BOSKALIS WESTMINSTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. BOSKALIS WESTMINSTER. Laat een reactie achter voor FA. BOSKALIS WESTMINSTER. FA. BOSKALIS WESTMINSTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. BOSKALIS WESTMINSTER. Leave a respond for FA. BOSKALIS WESTMINSTER. FA. BOSKALIS WESTMINSTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. BOSKALIS WESTMINSTER op de google maps. Adres en contacten FA. BOSKALIS WESTMINSTER
Location of FA. BOSKALIS WESTMINSTER on the google maps. Address and contacts of FA. BOSKALIS WESTMINSTER

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. BOSKALIS WESTMINSTER FA. BOSKALIS WESTMINSTER: OLIVIA DE GROEF | PRIMAHAIR | ANDRE MERTENS | CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA | LEEN BAKKER

Other related companies as FA. BOSKALIS WESTMINSTER: OLIVIA DE GROEF | PRIMAHAIR | ANDRE MERTENS | CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA | LEEN BAKKER

FA. BOSKALIS WESTMINSTER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. BOSKALIS WESTMINSTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09535827636. Het bedrijf FA. BOSKALIS WESTMINSTER bevindt zich op het adres: KORTE GASTHUISSTRAAT 27; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Waterbouw. Producten gemaakt in FA. BOSKALIS WESTMINSTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. BOSKALIS WESTMINSTER is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. BOSKALIS WESTMINSTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. BOSKALIS WESTMINSTER, openstaande posities, locatie van FA. BOSKALIS WESTMINSTER op de kaart.

FA. BOSKALIS WESTMINSTER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. BOSKALIS WESTMINSTER, company assigned to the tax number BE09535827636. The company FA. BOSKALIS WESTMINSTER is located at the address: KORTE GASTHUISSTRAAT 27; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Waterbouw. Products created in FA. BOSKALIS WESTMINSTER were not found.
The main activity of FA. BOSKALIS WESTMINSTER is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. BOSKALIS WESTMINSTER is not available. You also can look at reviews of FA. BOSKALIS WESTMINSTER, open positions, location of FA. BOSKALIS WESTMINSTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. BOSKALIS WESTMINSTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. BOSKALIS WESTMINSTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. BOSKALIS WESTMINSTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. BOSKALIS WESTMINSTER, employees, financial statistics.