CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA

Contactgegevens CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Dornestraat 134; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 88 98 (+32-03 325 88 98) 03 325 88 98 (+32-03 325 88 98)

Fax (fax): 03 325 88 98 (+32-03 325 88 98) 03 325 88 98 (+32-03 325 88 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA
Products information CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02203552246
Ondernemingsnummer: 8969757080
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA
(Get full report from official database of BE for CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA
Addition kinds of activities for CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA

527100. Stacaravans | Mobile home dealers
23699903. Leggings: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Leggings: girls', children's, and infants'
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
78220301. Distributie, exclusief productie: film | Distribution, exclusive of production: motion picture
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners

Werken bij CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieoperator nacht (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

 • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

 • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

 • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

 • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: WZC IRIS

  Type: Studentenjob

  De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

 • Group controller (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: TELEVIC

  Type: Vaste Job

  Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

 • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: DAS

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

 • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Leercontract

  Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

 • Hulpkelner (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DE WITTEKOP

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA. Laat een reactie achter voor CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA. CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA. Leave a respond for CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA. CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA op de google maps. Adres en contacten CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA
Location of CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA on the google maps. Address and contacts of CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA: HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV | LOXAM SA | LINGERIE PAPILLON | LILIANE BERTONI | Coninx J

Other related companies as CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA: HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV | LOXAM SA | LINGERIE PAPILLON | LILIANE BERTONI | Coninx J

CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02203552246. Het bedrijf CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA bevindt zich op het adres: Van Dornestraat 134; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA, openstaande posities, locatie van CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA op de kaart.

CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA, company assigned to the tax number BE02203552246. The company CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA is located at the address: Van Dornestraat 134; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA were not found.
The main activity of CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA is not available. You also can look at reviews of CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA, open positions, location of CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOCOLADE NATIE ANTWERPEN BVBA, employees, financial statistics.