HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV

Contactgegevens HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 24, Nederweg 8870 Izegem, België

Telefoon (phone): 32.51 30 18 44 32.51 30 18 44

Fax (fax): 32.51 31 51 79 32.51 31 51 79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV
Products information HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV

BTW identificatienummer (tax): BE03569152832
Ondernemingsnummer: 5426666259
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 896,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Hotels - Belgium

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV
(Get full report from official database of BE for HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV
Addition kinds of activities for HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV

221100. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
07230106. Hay cubing diensten | Hay cubing services
28650206. naftaline | Naphthalene
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
38430211. Gips, tandheelkunde | Plaster, dental
50519907. Staven, metaal | Rods, metal
51310211. Schoudervullingen | Shoulder pads
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier brouwerij (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij zijn we op zoek naar een magazijnier. Smaakt deze job naar meer, lees dan snel verder: Wat behoort er tot jouw takenpakket: Het correct afnemen van volle paletten bier die uit de afvulzaal komen, je plaatst deze vervolgens op hun juiste locatie Klaarzetten van bestellingen. Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck Bedienen van klanten in de drive-inn Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV. Laat een reactie achter voor HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV. HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV. Leave a respond for HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV. HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV op de google maps. Adres en contacten HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV
Location of HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV on the google maps. Address and contacts of HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV: IPPA | B. GEBOERS | Clarys L | J.C. DEROANNE | Decocars CV

Other related companies as HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV: IPPA | B. GEBOERS | Clarys L | J.C. DEROANNE | Decocars CV

HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03569152832. Het bedrijf HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV bevindt zich op het adres: 24, Nederweg 8870 Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 896,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Hotels - Belgium.
De hoofdactiviteit van HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV, openstaande posities, locatie van HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV op de kaart.

HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV, company assigned to the tax number BE03569152832. The company HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV is located at the address: 24, Nederweg 8870 Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 896,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Hotels - Belgium.
The main activity of HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV is not available. You also can look at reviews of HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV, open positions, location of HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL FEESTZAAL CENTURY NV, employees, financial statistics.