Guldager NV

Contactgegevens Guldager NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guldager NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guldager NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schaliestraat 15; 1602; Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), België

Telefoon (phone): 02 569 09 73 (+32-02 569 09 73) 02 569 09 73 (+32-02 569 09 73)

Fax (fax): 02 569 66 95 (+32-02 569 66 95) 02 569 66 95 (+32-02 569 66 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guldager NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guldager NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guldager NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guldager NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guldager NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guldager NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guldager NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guldager NV
Products information Guldager NV

BTW identificatienummer (tax): BE04503540039
Ondernemingsnummer: 8534149169
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Water softeners

Product categorie (product category): Water treatment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guldager NV
(Get full report from official database of BE for Guldager NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guldager NV
Addition kinds of activities for Guldager NV

3851. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
811199. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
23710102. Capes, bont | Capes, fur
26210305. Condensor papier | Condenser paper
35310103. Logging apparatuur | Logging equipment
50990206. Roundwood | Roundwood

Werken bij Guldager NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guldager NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guldager NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guldager NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • ervaren pijpfitters (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De werkzaamheden bestaan ondermeer uit: - pijpleidingsystemen samenstellen (fitten) en plaatsen. Het maken en plaatsen van supports, het de- en monteren van flensverbindingen.

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van Guldager NV in sociale netwerken
Look for responds of Guldager NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guldager NV. Laat een reactie achter voor Guldager NV. Guldager NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guldager NV. Leave a respond for Guldager NV. Guldager NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guldager NV op de google maps. Adres en contacten Guldager NV
Location of Guldager NV on the google maps. Address and contacts of Guldager NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Guldager NV Guldager NV: Bonne Franquette (la) | Brembati | ZUIVELHOEVE GHEERAERT | V.C. COSMOS | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as Guldager NV: Bonne Franquette (la) | Brembati | ZUIVELHOEVE GHEERAERT | V.C. COSMOS | ECOLE FOND. COMMUNALE

Guldager NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guldager NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04503540039. Het bedrijf Guldager NV bevindt zich op het adres: Schaliestraat 15; 1602; Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Water treatment. Lijst met producten zijn Water softeners.
De hoofdactiviteit van Guldager NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guldager NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guldager NV, openstaande posities, locatie van Guldager NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Guldager NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guldager NV, company assigned to the tax number BE04503540039. The company Guldager NV is located at the address: Schaliestraat 15; 1602; Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Water treatment. List of products are Water softeners.
The main activity of Guldager NV is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Guldager NV is not available. You also can look at reviews of Guldager NV, open positions, location of Guldager NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guldager NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guldager NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guldager NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guldager NV, employees, financial statistics.