Nautimac SPRL

Contactgegevens Nautimac SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nautimac SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nautimac SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Embourg 6; 4032; Liège 1 (Chênée), België

Telefoon (phone): 04 365 63 47 (+32-04 365 63 47) 04 365 63 47 (+32-04 365 63 47)

Fax (fax): 04 367 36 90 (+32-04 367 36 90) 04 367 36 90 (+32-04 367 36 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nautimac SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nautimac SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nautimac SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nautimac SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nautimac SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nautimac SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nautimac SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nautimac SPRL
Products information Nautimac SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05511810302
Ondernemingsnummer: 8908508300
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Windsurfing & accessories; Yachts,pleasure boats & accessories - Sales

Product categorie (product category): Water sports articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nautimac SPRL
(Get full report from official database of BE for Nautimac SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nautimac SPRL
Addition kinds of activities for Nautimac SPRL

14420200. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
20230104. Powdered baby formule | Powdered baby formula
34930201. Gevulde platte veren | Coiled flat springs
36749905. Modules, vaste toestand | Modules, solid state
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec

Werken bij Nautimac SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nautimac SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nautimac SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nautimac SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

Zoek naar antwoorden van Nautimac SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Nautimac SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nautimac SPRL. Laat een reactie achter voor Nautimac SPRL. Nautimac SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nautimac SPRL. Leave a respond for Nautimac SPRL. Nautimac SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nautimac SPRL op de google maps. Adres en contacten Nautimac SPRL
Location of Nautimac SPRL on the google maps. Address and contacts of Nautimac SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Nautimac SPRL Nautimac SPRL: WEYENBERG EN CO | KAFE MARQUE | JOSEPH SERVAIS | MODERN BEHANG | PIET VAN ALPHEN

Other related companies as Nautimac SPRL: WEYENBERG EN CO | KAFE MARQUE | JOSEPH SERVAIS | MODERN BEHANG | PIET VAN ALPHEN

Nautimac SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nautimac SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05511810302. Het bedrijf Nautimac SPRL bevindt zich op het adres: Rue d'Embourg 6; 4032; Liège 1 (Chênée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 425,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Water sports articles. Lijst met producten zijn Windsurfing & accessories; Yachts,pleasure boats & accessories - Sales.
De hoofdactiviteit van Nautimac SPRL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nautimac SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nautimac SPRL, openstaande posities, locatie van Nautimac SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nautimac SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nautimac SPRL, company assigned to the tax number BE05511810302. The company Nautimac SPRL is located at the address: Rue d'Embourg 6; 4032; Liège 1 (Chênée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 425,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Water sports articles. List of products are Windsurfing & accessories; Yachts,pleasure boats & accessories - Sales.
The main activity of Nautimac SPRL is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nautimac SPRL is not available. You also can look at reviews of Nautimac SPRL, open positions, location of Nautimac SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nautimac SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nautimac SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nautimac SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nautimac SPRL, employees, financial statistics.