Fregiric BVBA

Contactgegevens Fregiric BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fregiric BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fregiric BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenbakkerijstraat 23; 8450; Bredene, België

Telefoon (phone): 059 80 75 40; 059 70 51 92 (+32-059 80 75 40; 059 70 51 92) 059 80 75 40; 059 70 51 92 (+32-059 80 75 40; 059 70 51 92)

Fax (fax): 059 51 20 04 (+32-059 51 20 04) 059 51 20 04 (+32-059 51 20 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fregiric BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fregiric BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fregiric BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fregiric BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fregiric BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fregiric BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fregiric BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fregiric BVBA
Products information Fregiric BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01303222656
Ondernemingsnummer: 6208343505
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Humidifiers & dehydrating apparatus; Extraction equipment - Gas & smoke

Product categorie (product category): Water softeners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fregiric BVBA
(Get full report from official database of BE for Fregiric BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fregiric BVBA
Addition kinds of activities for Fregiric BVBA

4924. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
282200. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
286904. brandstoffen | Fuels
541100. Kruidenierszaken | Grocery stores
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
36480106. Gasverlichting | Gas lighting fixtures

Werken bij Fregiric BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fregiric BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fregiric BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fregiric BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van Fregiric BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fregiric BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fregiric BVBA. Laat een reactie achter voor Fregiric BVBA. Fregiric BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fregiric BVBA. Leave a respond for Fregiric BVBA. Fregiric BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fregiric BVBA op de google maps. Adres en contacten Fregiric BVBA
Location of Fregiric BVBA on the google maps. Address and contacts of Fregiric BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fregiric BVBA Fregiric BVBA: HERMAN SABLON | JEAN-PIERRE WTORECK | Cubiglace | ECOLE MATERN. COMMUNALE | SYLVIA KIERSZENBAUM

Other related companies as Fregiric BVBA: HERMAN SABLON | JEAN-PIERRE WTORECK | Cubiglace | ECOLE MATERN. COMMUNALE | SYLVIA KIERSZENBAUM

Fregiric BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fregiric BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01303222656. Het bedrijf Fregiric BVBA bevindt zich op het adres: Steenbakkerijstraat 23; 8450; Bredene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Water softeners. Lijst met producten zijn Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Humidifiers & dehydrating apparatus; Extraction equipment - Gas & smoke.
De hoofdactiviteit van Fregiric BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fregiric BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fregiric BVBA, openstaande posities, locatie van Fregiric BVBA op de kaart.

Fregiric BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fregiric BVBA, company assigned to the tax number BE01303222656. The company Fregiric BVBA is located at the address: Steenbakkerijstraat 23; 8450; Bredene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Water softeners. List of products are Refrigeration equipment - Industrial & commercial; Humidifiers & dehydrating apparatus; Extraction equipment - Gas & smoke.
The main activity of Fregiric BVBA is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fregiric BVBA is not available. You also can look at reviews of Fregiric BVBA, open positions, location of Fregiric BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fregiric BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fregiric BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fregiric BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fregiric BVBA, employees, financial statistics.