Bio-Gaia/Sun-Fact

Contactgegevens Bio-Gaia/Sun-Fact: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bio-Gaia/Sun-Fact: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bio-Gaia/Sun-Fact

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klein Overlaar 75; 3320; Hoegaarden, België

Telefoon (phone): 0477 23 30 66 (+32-0477 23 30 66) 0477 23 30 66 (+32-0477 23 30 66)

Fax (fax): 016 76 79 03 (+32-016 76 79 03) 016 76 79 03 (+32-016 76 79 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bio-Gaia/Sun-Fact: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bio-Gaia/Sun-Fact"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bio-Gaia/Sun-Fact"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bio-Gaia/Sun-Fact, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bio-Gaia/Sun-Fact. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bio-Gaia/Sun-Fact, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bio-Gaia/Sun-Fact. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bio-Gaia/Sun-Fact
Products information Bio-Gaia/Sun-Fact

BTW identificatienummer (tax): BE03642761230
Ondernemingsnummer: 4142364501
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Bio-Gaia/Sun-Fact zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water purification

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bio-Gaia/Sun-Fact
(Get full report from official database of BE for Bio-Gaia/Sun-Fact)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bio-Gaia/Sun-Fact
Addition kinds of activities for Bio-Gaia/Sun-Fact

6159. Diversen zakelijk krediet | Miscellaneous business credit
017100. Bessengewassen | Berry crops
20529918. zwieback | Zwieback
33170201. Ketelbuizen (geweven) | Boiler tubes (wrought)
37280503. Doelstellingen, aanhangwagen type: vliegtuig | Targets, trailer type: aircraft
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency
87420101. Automatisering en robotica consultant | Automation and robotics consultant

Werken bij Bio-Gaia/Sun-Fact: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bio-Gaia/Sun-Fact: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bio-Gaia/Sun-Fact. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bio-Gaia/Sun-Fact. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Bio-Gaia/Sun-Fact in sociale netwerken
Look for responds of Bio-Gaia/Sun-Fact in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bio-Gaia/Sun-Fact. Laat een reactie achter voor Bio-Gaia/Sun-Fact. Bio-Gaia/Sun-Fact bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bio-Gaia/Sun-Fact. Leave a respond for Bio-Gaia/Sun-Fact. Bio-Gaia/Sun-Fact on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bio-Gaia/Sun-Fact op de google maps. Adres en contacten Bio-Gaia/Sun-Fact
Location of Bio-Gaia/Sun-Fact on the google maps. Address and contacts of Bio-Gaia/Sun-Fact

Andere gerelateerde bedrijven als come Bio-Gaia/Sun-Fact Bio-Gaia/Sun-Fact: FLQUICK RESTAURANTS SA | LUC HIMPE | COIFFURE JOثL | KLEUTERSCHOOL | Motorshop Ryckaert

Other related companies as Bio-Gaia/Sun-Fact: FLQUICK RESTAURANTS SA | LUC HIMPE | COIFFURE JOثL | KLEUTERSCHOOL | Motorshop Ryckaert

Bio-Gaia/Sun-Fact is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bio-Gaia/Sun-Fact, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03642761230. Het bedrijf Bio-Gaia/Sun-Fact bevindt zich op het adres: Klein Overlaar 75; 3320; Hoegaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Water purification. Producten gemaakt in Bio-Gaia/Sun-Fact zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bio-Gaia/Sun-Fact is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bio-Gaia/Sun-Fact is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bio-Gaia/Sun-Fact, openstaande posities, locatie van Bio-Gaia/Sun-Fact op de kaart.

Bio-Gaia/Sun-Fact is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bio-Gaia/Sun-Fact, company assigned to the tax number BE03642761230. The company Bio-Gaia/Sun-Fact is located at the address: Klein Overlaar 75; 3320; Hoegaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Water purification. Products created in Bio-Gaia/Sun-Fact were not found.
The main activity of Bio-Gaia/Sun-Fact is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bio-Gaia/Sun-Fact is not available. You also can look at reviews of Bio-Gaia/Sun-Fact, open positions, location of Bio-Gaia/Sun-Fact on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bio-Gaia/Sun-Fact, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bio-Gaia/Sun-Fact, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bio-Gaia/Sun-Fact, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bio-Gaia/Sun-Fact, employees, financial statistics.