Aqua Technology Hanson

Contactgegevens Aqua Technology Hanson: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aqua Technology Hanson: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aqua Technology Hanson

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum Zuid 2411; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 51 60 50 (+32-011 51 60 50) 011 51 60 50 (+32-011 51 60 50)

Fax (fax): 011 51 60 51 (+32-011 51 60 51) 011 51 60 51 (+32-011 51 60 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aqua Technology Hanson: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aqua Technology Hanson"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aqua Technology Hanson"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aqua Technology Hanson, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aqua Technology Hanson. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aqua Technology Hanson, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aqua Technology Hanson. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aqua Technology Hanson
Products information Aqua Technology Hanson

BTW identificatienummer (tax): BE01925872802
Ondernemingsnummer: 6728820800
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Water treatment

Product categorie (product category): Water purification

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aqua Technology Hanson
(Get full report from official database of BE for Aqua Technology Hanson)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aqua Technology Hanson
Addition kinds of activities for Aqua Technology Hanson

4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
801199. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec
23420000. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
28419904. Schuurverbindingen | Scouring compounds
37649900. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen, nec | Space propulsion units and parts, nec
50150105. Hardware, gebruikt: automotive | Hardware, used: automotive

Werken bij Aqua Technology Hanson: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aqua Technology Hanson: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aqua Technology Hanson. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aqua Technology Hanson. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Aqua Technology Hanson in sociale netwerken
Look for responds of Aqua Technology Hanson in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aqua Technology Hanson. Laat een reactie achter voor Aqua Technology Hanson. Aqua Technology Hanson bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aqua Technology Hanson. Leave a respond for Aqua Technology Hanson. Aqua Technology Hanson on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aqua Technology Hanson op de google maps. Adres en contacten Aqua Technology Hanson
Location of Aqua Technology Hanson on the google maps. Address and contacts of Aqua Technology Hanson

Andere gerelateerde bedrijven als come Aqua Technology Hanson Aqua Technology Hanson: DE DILLE | CHRISTIAN VANDENHENDE | ADMINISTRATION COMMUNALE | Socrate B.V.B.A. | LAURYBEL BELGIUM

Other related companies as Aqua Technology Hanson: DE DILLE | CHRISTIAN VANDENHENDE | ADMINISTRATION COMMUNALE | Socrate B.V.B.A. | LAURYBEL BELGIUM

Aqua Technology Hanson is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aqua Technology Hanson, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01925872802. Het bedrijf Aqua Technology Hanson bevindt zich op het adres: Centrum Zuid 2411; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 607,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Water purification. Lijst met producten zijn Water treatment.
De hoofdactiviteit van Aqua Technology Hanson is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aqua Technology Hanson is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aqua Technology Hanson, openstaande posities, locatie van Aqua Technology Hanson op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aqua Technology Hanson is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aqua Technology Hanson, company assigned to the tax number BE01925872802. The company Aqua Technology Hanson is located at the address: Centrum Zuid 2411; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 607,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Water purification. List of products are Water treatment.
The main activity of Aqua Technology Hanson is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aqua Technology Hanson is not available. You also can look at reviews of Aqua Technology Hanson, open positions, location of Aqua Technology Hanson on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aqua Technology Hanson, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aqua Technology Hanson, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aqua Technology Hanson, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aqua Technology Hanson, employees, financial statistics.