C.C.A.D.

Contactgegevens C.C.A.D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.C.A.D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.C.A.D.

Regio (region): Vorst, België

Adres (address): RUE DE HAL 34; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23320292 (+32-23320292) 23320292 (+32-23320292)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.C.A.D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.C.A.D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.C.A.D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.C.A.D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.C.A.D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.C.A.D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.C.A.D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.C.A.D.
Products information C.C.A.D.

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.C.A.D.
(Get full report from official database of BE for C.C.A.D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.C.A.D.
Addition kinds of activities for C.C.A.D.

6399. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
48320103. tijdgenoot | Contemporary
50510406. Blikplaat | Tin plate
59991001. Grafstenen, afgewerkt | Gravestones, finished

Werken bij C.C.A.D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.C.A.D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.C.A.D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.C.A.D.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Stabiele operator 2 ploegen - sector chemie (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent operator zal u instaan voor het mengen van producten. U zal nauwkeurig te werk gaan.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Monteur Cv En Sanitair (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een monteur HVAC.

  • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

Zoek naar antwoorden van C.C.A.D. in sociale netwerken
Look for responds of C.C.A.D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.C.A.D.. Laat een reactie achter voor C.C.A.D.. C.C.A.D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.C.A.D.. Leave a respond for C.C.A.D.. C.C.A.D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.C.A.D. op de google maps. Adres en contacten C.C.A.D.
Location of C.C.A.D. on the google maps. Address and contacts of C.C.A.D.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.C.A.D. C.C.A.D.: Legrand P | KRULSHOP SOPHIE | Calligora BVBA | MUTUALITEIT VOLKSVRIJHEID | BEHAEGHEL DOMINIQUE

Other related companies as C.C.A.D.: Legrand P | KRULSHOP SOPHIE | Calligora BVBA | MUTUALITEIT VOLKSVRIJHEID | BEHAEGHEL DOMINIQUE

C.C.A.D. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Vorst, België. De volledige naam van het bedrijf is C.C.A.D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf C.C.A.D. bevindt zich op het adres: RUE DE HAL 34; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van C.C.A.D. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.C.A.D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.C.A.D., openstaande posities, locatie van C.C.A.D. op de kaart.

C.C.A.D. is a company, that was registered 2007 in Vorst region, Belgium. Full name of company is C.C.A.D., company assigned to the tax number BE08350402832. The company C.C.A.D. is located at the address: RUE DE HAL 34; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of C.C.A.D. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.C.A.D. is not available. You also can look at reviews of C.C.A.D., open positions, location of C.C.A.D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.C.A.D., Vorst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.C.A.D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.C.A.D., Vorst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.C.A.D., employees, financial statistics.