Antwerpse Waterwerken NV

Contactgegevens Antwerpse Waterwerken NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerpse Waterwerken NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerpse Waterwerken NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelse Steenweg 64; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 244 05 00; 03 244 05 44; 0800 570 89 (+32-03 244 05 00; 03 244 05 44; 0800 570 89) 03 244 05 00; 03 244 05 44; 0800 570 89 (+32-03 244 05 00; 03 244 05 44; 0800 570 89)

Fax (fax): 03 244 05 99 (+32-03 244 05 99) 03 244 05 99 (+32-03 244 05 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerpse Waterwerken NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerpse Waterwerken NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerpse Waterwerken NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerpse Waterwerken NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerpse Waterwerken NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerpse Waterwerken NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerpse Waterwerken NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerpse Waterwerken NV
Products information Antwerpse Waterwerken NV

BTW identificatienummer (tax): BE02024475097
Ondernemingsnummer: 8601715087
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Antwerpse Waterwerken NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerpse Waterwerken NV
(Get full report from official database of BE for Antwerpse Waterwerken NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerpse Waterwerken NV
Addition kinds of activities for Antwerpse Waterwerken NV

7352. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
274101. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
24410101. Ammunitie dozen, hout | Ammunition boxes, wood
35680000. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
38610505. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
50870303. Vloermachines, onderhoud | Floor machinery, maintenance
58120400. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
59430000. Kantoorartikelen | Stationery stores
79991402. Badplaats, niet-lidmaatschap | Bathing beach, non-membership
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij Antwerpse Waterwerken NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerpse Waterwerken NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerpse Waterwerken NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerpse Waterwerken NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van Antwerpse Waterwerken NV in sociale netwerken
Look for responds of Antwerpse Waterwerken NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerpse Waterwerken NV. Laat een reactie achter voor Antwerpse Waterwerken NV. Antwerpse Waterwerken NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerpse Waterwerken NV. Leave a respond for Antwerpse Waterwerken NV. Antwerpse Waterwerken NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerpse Waterwerken NV op de google maps. Adres en contacten Antwerpse Waterwerken NV
Location of Antwerpse Waterwerken NV on the google maps. Address and contacts of Antwerpse Waterwerken NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerpse Waterwerken NV Antwerpse Waterwerken NV: BIOTRADE | SCOTTISH SERV. INFORMAT. | Holzapfel Damien | KRUIDVAT | JOSEPH VAESEN

Other related companies as Antwerpse Waterwerken NV: BIOTRADE | SCOTTISH SERV. INFORMAT. | Holzapfel Damien | KRUIDVAT | JOSEPH VAESEN

Antwerpse Waterwerken NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerpse Waterwerken NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02024475097. Het bedrijf Antwerpse Waterwerken NV bevindt zich op het adres: Mechelse Steenweg 64; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 111,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Water distribution. Producten gemaakt in Antwerpse Waterwerken NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerpse Waterwerken NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerpse Waterwerken NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerpse Waterwerken NV, openstaande posities, locatie van Antwerpse Waterwerken NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerpse Waterwerken NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antwerpse Waterwerken NV, company assigned to the tax number BE02024475097. The company Antwerpse Waterwerken NV is located at the address: Mechelse Steenweg 64; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 111,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Water distribution. Products created in Antwerpse Waterwerken NV were not found.
The main activity of Antwerpse Waterwerken NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerpse Waterwerken NV is not available. You also can look at reviews of Antwerpse Waterwerken NV, open positions, location of Antwerpse Waterwerken NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerpse Waterwerken NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerpse Waterwerken NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerpse Waterwerken NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerpse Waterwerken NV, employees, financial statistics.