SCOTTISH SERV. INFORMAT.

Contactgegevens SCOTTISH SERV. INFORMAT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCOTTISH SERV. INFORMAT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCOTTISH SERV. INFORMAT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PAQUIER 17; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43426644 (+32-43426644) 43426644 (+32-43426644)

Fax (fax): +32 (53) 641-36-83 +32 (53) 641-36-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCOTTISH SERV. INFORMAT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCOTTISH SERV. INFORMAT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCOTTISH SERV. INFORMAT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCOTTISH SERV. INFORMAT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCOTTISH SERV. INFORMAT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCOTTISH SERV. INFORMAT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCOTTISH SERV. INFORMAT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCOTTISH SERV. INFORMAT.
Products information SCOTTISH SERV. INFORMAT.

BTW identificatienummer (tax): BE02969299316
Ondernemingsnummer: 1653961181
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 840,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Produits: Périphériques,Ordinateurs.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCOTTISH SERV. INFORMAT.
(Get full report from official database of BE for SCOTTISH SERV. INFORMAT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCOTTISH SERV. INFORMAT.
Addition kinds of activities for SCOTTISH SERV. INFORMAT.

384301. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
807101. Testlaboratoria | Testing laboratories
25210300. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework

Werken bij SCOTTISH SERV. INFORMAT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCOTTISH SERV. INFORMAT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCOTTISH SERV. INFORMAT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCOTTISH SERV. INFORMAT.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van SCOTTISH SERV. INFORMAT. in sociale netwerken
Look for responds of SCOTTISH SERV. INFORMAT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCOTTISH SERV. INFORMAT.. Laat een reactie achter voor SCOTTISH SERV. INFORMAT.. SCOTTISH SERV. INFORMAT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCOTTISH SERV. INFORMAT.. Leave a respond for SCOTTISH SERV. INFORMAT.. SCOTTISH SERV. INFORMAT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCOTTISH SERV. INFORMAT. op de google maps. Adres en contacten SCOTTISH SERV. INFORMAT.
Location of SCOTTISH SERV. INFORMAT. on the google maps. Address and contacts of SCOTTISH SERV. INFORMAT.

Andere gerelateerde bedrijven als come SCOTTISH SERV. INFORMAT. SCOTTISH SERV. INFORMAT.: ERIK DE JONGH | SCHOTT FR?RES | RDS Engineering | N. MAST | Marijnissen BVBA

Other related companies as SCOTTISH SERV. INFORMAT.: ERIK DE JONGH | SCHOTT FR?RES | RDS Engineering | N. MAST | Marijnissen BVBA

SCOTTISH SERV. INFORMAT. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCOTTISH SERV. INFORMAT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02969299316. Het bedrijf SCOTTISH SERV. INFORMAT. bevindt zich op het adres: RUE DU PAQUIER 17; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 840,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Produits: Périphériques,Ordinateurs..
De hoofdactiviteit van SCOTTISH SERV. INFORMAT. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCOTTISH SERV. INFORMAT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCOTTISH SERV. INFORMAT., openstaande posities, locatie van SCOTTISH SERV. INFORMAT. op de kaart.

SCOTTISH SERV. INFORMAT. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCOTTISH SERV. INFORMAT., company assigned to the tax number BE02969299316. The company SCOTTISH SERV. INFORMAT. is located at the address: RUE DU PAQUIER 17; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 840,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques.. Produits: Périphériques,Ordinateurs..
The main activity of SCOTTISH SERV. INFORMAT. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCOTTISH SERV. INFORMAT. is not available. You also can look at reviews of SCOTTISH SERV. INFORMAT., open positions, location of SCOTTISH SERV. INFORMAT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCOTTISH SERV. INFORMAT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCOTTISH SERV. INFORMAT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCOTTISH SERV. INFORMAT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCOTTISH SERV. INFORMAT., employees, financial statistics.