Passau F

Contactgegevens Passau F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Passau F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Passau F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Paul Pastur 146; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Telefoon (phone): 071 36 06 81 (+32-071 36 06 81) 071 36 06 81 (+32-071 36 06 81)

Fax (fax): 071 36 06 81 (+32-071 36 06 81) 071 36 06 81 (+32-071 36 06 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Passau F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Passau F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Passau F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Passau F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Passau F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Passau F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Passau F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Passau F
Products information Passau F

BTW identificatienummer (tax): BE06021575927
Ondernemingsnummer: 1894836425
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Jewellers - Retail

Product categorie (product category): WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Passau F
(Get full report from official database of BE for Passau F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Passau F
Addition kinds of activities for Passau F

5921. Drankwinkels | Liquor stores
363100. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
02519904. Kippen bakken, verhoging van | Frying chickens, raising of
25990200. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
27599913. Menu's: Afdrukken, NK | Menus: printing, nsk
30110106. Binnenbanden van de motor | Motorcycle inner tubes
34430903. standpijpen | Standpipes
38120404. Taffrail logs | Taffrail logs
86110102. Fabrikantinstituut | Manufacturers' institute

Werken bij Passau F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Passau F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Passau F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Passau F. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Passau F in sociale netwerken
Look for responds of Passau F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Passau F. Laat een reactie achter voor Passau F. Passau F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Passau F. Leave a respond for Passau F. Passau F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Passau F op de google maps. Adres en contacten Passau F
Location of Passau F on the google maps. Address and contacts of Passau F

Andere gerelateerde bedrijven als come Passau F Passau F: BAKKERIJ VAN DEN BRUEL | AEP COPYWRITING | Intercare NV | Mailware BVBA | Wielemans Helene

Other related companies as Passau F: BAKKERIJ VAN DEN BRUEL | AEP COPYWRITING | Intercare NV | Mailware BVBA | Wielemans Helene

Passau F is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Passau F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06021575927. Het bedrijf Passau F bevindt zich op het adres: Avenue Paul Pastur 146; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 796,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN. Lijst met producten zijn Jewellers - Retail.
De hoofdactiviteit van Passau F is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Passau F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Passau F, openstaande posities, locatie van Passau F op de kaart.

Passau F is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Passau F, company assigned to the tax number BE06021575927. The company Passau F is located at the address: Avenue Paul Pastur 146; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 796,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN. List of products are Jewellers - Retail.
The main activity of Passau F is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Passau F is not available. You also can look at reviews of Passau F, open positions, location of Passau F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Passau F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Passau F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Passau F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Passau F, employees, financial statistics.