Bonet M

Contactgegevens Bonet M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bonet M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bonet M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Renier 5; 5031; Gembloux-sur-Orneau (Grand-Leez), België

Telefoon (phone): 081 64 04 36 (+32-081 64 04 36) 081 64 04 36 (+32-081 64 04 36)

Fax (fax): +32 (60) 257-93-12 +32 (60) 257-93-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bonet M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bonet M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bonet M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bonet M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bonet M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bonet M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bonet M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bonet M
Products information Bonet M

BTW identificatienummer (tax): BE03106628417
Ondernemingsnummer: 6242950439
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Opticians - Retail

Product categorie (product category): WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bonet M
(Get full report from official database of BE for Bonet M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bonet M
Addition kinds of activities for Bonet M

179999. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
07119904. Zaadbed voorbereiding diensten | Seed bed preparation services
34239917. Bladskimmers of zwembaden | Leaf skimmers or swimming pool rakes
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
45139901. Brieflevering, privé-lucht | Letter delivery, private air
50650407. zenders | Transmitters
75490302. Slepen, stacaravans | Towing, mobile homes

Werken bij Bonet M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bonet M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bonet M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bonet M. Looking for open vacancies in other companies

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • Lasser half-automaat (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met half-automaat lassen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

Zoek naar antwoorden van Bonet M in sociale netwerken
Look for responds of Bonet M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bonet M. Laat een reactie achter voor Bonet M. Bonet M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bonet M. Leave a respond for Bonet M. Bonet M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bonet M op de google maps. Adres en contacten Bonet M
Location of Bonet M on the google maps. Address and contacts of Bonet M

Andere gerelateerde bedrijven als come Bonet M Bonet M: A.GOTHOT ET COMPAGNIE | S. VAN DIEVEN | Belmans R | EDGARD DE CAUSMAECKER | CENTRE P.M.S.

Other related companies as Bonet M: A.GOTHOT ET COMPAGNIE | S. VAN DIEVEN | Belmans R | EDGARD DE CAUSMAECKER | CENTRE P.M.S.

Bonet M is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bonet M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03106628417. Het bedrijf Bonet M bevindt zich op het adres: Rue Renier 5; 5031; Gembloux-sur-Orneau (Grand-Leez). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN. Lijst met producten zijn Opticians - Retail.
De hoofdactiviteit van Bonet M is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bonet M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bonet M, openstaande posities, locatie van Bonet M op de kaart.

Bonet M is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bonet M, company assigned to the tax number BE03106628417. The company Bonet M is located at the address: Rue Renier 5; 5031; Gembloux-sur-Orneau (Grand-Leez). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is WATCHES AND CLOCKS - RETAIL,REPAIR AND MAINTEN. List of products are Opticians - Retail.
The main activity of Bonet M is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bonet M is not available. You also can look at reviews of Bonet M, open positions, location of Bonet M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bonet M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bonet M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bonet M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bonet M, employees, financial statistics.