LIC NV

Contactgegevens LIC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leegaardsdijk 8 8400 Oostende, België

Telefoon (phone): 60 (+32-60) 60 (+32-60)

Fax (fax): 60 (+32-60) 60 (+32-60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIC NV
Products information LIC NV

BTW identificatienummer (tax): BE04437622070
Ondernemingsnummer: 5251434326
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Watch straps of leather

Product categorie (product category): Watch Straps Of Leather

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIC NV
(Get full report from official database of BE for LIC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIC NV
Addition kinds of activities for LIC NV

836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
20330409. Groentetaartmixen en vullingen: in blikjes, potten, enz. | Vegetable pie mixes and fillings: in cans, jars, etc.
20450100. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
24410101. Ammunitie dozen, hout | Ammunition boxes, wood
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
72991103. Kluisverhuur, behalve koelruimte | Locker rental, except cold storage
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership

Werken bij LIC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Thuisverpleegkundige regio Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEGING BOND MOYSON WEST-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor algemene geneeskundige verzorging van patiënten aan huis. Je doet wondverzorging, geeft inspuitingen, toedienen dagelijkse toiletten, ...

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van LIC NV in sociale netwerken
Look for responds of LIC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIC NV. Laat een reactie achter voor LIC NV. LIC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIC NV. Leave a respond for LIC NV. LIC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIC NV op de google maps. Adres en contacten LIC NV
Location of LIC NV on the google maps. Address and contacts of LIC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LIC NV LIC NV: PALTHE PROPERSHOP | VERKOOPZAAL ST.JOZEF | DRANKEN VAN OOSTERWIJCK | Nelissen Steenfabrieken | Devroede Fran?oise

Other related companies as LIC NV: PALTHE PROPERSHOP | VERKOOPZAAL ST.JOZEF | DRANKEN VAN OOSTERWIJCK | Nelissen Steenfabrieken | Devroede Fran?oise

LIC NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04437622070. Het bedrijf LIC NV bevindt zich op het adres: Leegaardsdijk 8 8400 Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Watch Straps Of Leather. Lijst met producten zijn Watch straps of leather.
De hoofdactiviteit van LIC NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIC NV, openstaande posities, locatie van LIC NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIC NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIC NV, company assigned to the tax number BE04437622070. The company LIC NV is located at the address: Leegaardsdijk 8 8400 Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Watch Straps Of Leather. List of products are Watch straps of leather.
The main activity of LIC NV is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIC NV is not available. You also can look at reviews of LIC NV, open positions, location of LIC NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIC NV, employees, financial statistics.