Enco Europe BVBA

Contactgegevens Enco Europe BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Enco Europe BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Enco Europe BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Achterstenhoek 5; 2275; Lille, België

Telefoon (phone): 014 44 57 57 (+32-014 44 57 57) 014 44 57 57 (+32-014 44 57 57)

Fax (fax): 014 44 57 58 (+32-014 44 57 58) 014 44 57 58 (+32-014 44 57 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Enco Europe BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Enco Europe BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Enco Europe BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Enco Europe BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Enco Europe BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Enco Europe BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Enco Europe BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Enco Europe BVBA
Products information Enco Europe BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09355102539
Ondernemingsnummer: 3541961669
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Enco Europe BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Waste management

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Enco Europe BVBA
(Get full report from official database of BE for Enco Europe BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Enco Europe BVBA
Addition kinds of activities for Enco Europe BVBA

017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
517199. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
35559903. Litografische stenen | Lithographic stones
35850600. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations

Werken bij Enco Europe BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Enco Europe BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Enco Europe BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Enco Europe BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van Enco Europe BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Enco Europe BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Enco Europe BVBA. Laat een reactie achter voor Enco Europe BVBA. Enco Europe BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Enco Europe BVBA. Leave a respond for Enco Europe BVBA. Enco Europe BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Enco Europe BVBA op de google maps. Adres en contacten Enco Europe BVBA
Location of Enco Europe BVBA on the google maps. Address and contacts of Enco Europe BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Enco Europe BVBA Enco Europe BVBA: CUPELLI | Cooreman H-De Pauw & Co CV | PHILIPPE FOSSOUL | AUTO'S KNAPEN TONY | DANIEL PEIRS

Other related companies as Enco Europe BVBA: CUPELLI | Cooreman H-De Pauw & Co CV | PHILIPPE FOSSOUL | AUTO'S KNAPEN TONY | DANIEL PEIRS

Enco Europe BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Enco Europe BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09355102539. Het bedrijf Enco Europe BVBA bevindt zich op het adres: Achterstenhoek 5; 2275; Lille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Waste management. Producten gemaakt in Enco Europe BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Enco Europe BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Enco Europe BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Enco Europe BVBA, openstaande posities, locatie van Enco Europe BVBA op de kaart.

Enco Europe BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Enco Europe BVBA, company assigned to the tax number BE09355102539. The company Enco Europe BVBA is located at the address: Achterstenhoek 5; 2275; Lille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Waste management. Products created in Enco Europe BVBA were not found.
The main activity of Enco Europe BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Enco Europe BVBA is not available. You also can look at reviews of Enco Europe BVBA, open positions, location of Enco Europe BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Enco Europe BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Enco Europe BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Enco Europe BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Enco Europe BVBA, employees, financial statistics.