Containerdienst Vanheede bvba

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Containerdienst Vanheede bvba
Private companiesLegal Services • Containerdienst Vanheede bvba

Contactgegevens Containerdienst Vanheede bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Containerdienst Vanheede bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Containerdienst Vanheede bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4DE HAVENDOK; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 03 541 80 50; 056 51 19 76 (+32-03 541 80 50; 056 51 19 76) 03 541 80 50; 056 51 19 76 (+32-03 541 80 50; 056 51 19 76)

Fax (fax): 03 541 83 49 (+32-03 541 83 49) 03 541 83 49 (+32-03 541 83 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Containerdienst Vanheede bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Containerdienst Vanheede bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Containerdienst Vanheede bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Containerdienst Vanheede bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Containerdienst Vanheede bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Containerdienst Vanheede bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Containerdienst Vanheede bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Containerdienst Vanheede bvba
Products information Containerdienst Vanheede bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03868255615
Ondernemingsnummer: 2659484863
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Waste management

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Containerdienst Vanheede bvba
(Get full report from official database of BE for Containerdienst Vanheede bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Containerdienst Vanheede bvba
Addition kinds of activities for Containerdienst Vanheede bvba

204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
22110000. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
23990501. Hand haakwerk, behalve hoeden | Hand crocheted ware, except hats
30691008. Laken, hard rubber | Sheets, hard rubber
34999910. Boor stands | Drill stands
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
39110104. Medailles, kostbaar of halfedel metaal | Medals, precious or semiprecious metal
50450101. Schijven | Disk drives

Werken bij Containerdienst Vanheede bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Containerdienst Vanheede bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Containerdienst Vanheede bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Containerdienst Vanheede bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

Zoek naar antwoorden van Containerdienst Vanheede bvba in sociale netwerken
Look for responds of Containerdienst Vanheede bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Containerdienst Vanheede bvba. Laat een reactie achter voor Containerdienst Vanheede bvba. Containerdienst Vanheede bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Containerdienst Vanheede bvba. Leave a respond for Containerdienst Vanheede bvba. Containerdienst Vanheede bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Containerdienst Vanheede bvba op de google maps. Adres en contacten Containerdienst Vanheede bvba
Location of Containerdienst Vanheede bvba on the google maps. Address and contacts of Containerdienst Vanheede bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Containerdienst Vanheede bvba Containerdienst Vanheede bvba: SOLARIUM LE PHEBUS | SCALCO MECANIQUE PRODUCTION | Bouwonderneming Vooruitzicht NV | YVONNE LEROY | Flanders Investment and Resources Ltd

Other related companies as Containerdienst Vanheede bvba: SOLARIUM LE PHEBUS | SCALCO MECANIQUE PRODUCTION | Bouwonderneming Vooruitzicht NV | YVONNE LEROY | Flanders Investment and Resources Ltd

Containerdienst Vanheede bvba is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Containerdienst Vanheede bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03868255615. Het bedrijf Containerdienst Vanheede bvba bevindt zich op het adres: 4DE HAVENDOK; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Waste management. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van Containerdienst Vanheede bvba is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Containerdienst Vanheede bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Containerdienst Vanheede bvba, openstaande posities, locatie van Containerdienst Vanheede bvba op de kaart.

Containerdienst Vanheede bvba is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Containerdienst Vanheede bvba, company assigned to the tax number BE03868255615. The company Containerdienst Vanheede bvba is located at the address: 4DE HAVENDOK; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Waste management. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of Containerdienst Vanheede bvba is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Containerdienst Vanheede bvba is not available. You also can look at reviews of Containerdienst Vanheede bvba, open positions, location of Containerdienst Vanheede bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Containerdienst Vanheede bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Containerdienst Vanheede bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Containerdienst Vanheede bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Containerdienst Vanheede bvba, employees, financial statistics.