B.U.T. nv-Belgian Used Tires

Particuliere bedrijvenWatervervoer • B.U.T. nv-Belgian Used Tires
Private companiesWater Transportation • B.U.T. nv-Belgian Used Tires

Contactgegevens B.U.T. nv-Belgian Used Tires: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.U.T. nv-Belgian Used Tires: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.U.T. nv-Belgian Used Tires

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomsesteenweg 199; 2830; Willebroek, België

Telefoon (phone): 015 28 80 00; 03 886 52 15 (+32-015 28 80 00; 03 886 52 15) 015 28 80 00; 03 886 52 15 (+32-015 28 80 00; 03 886 52 15)

Fax (fax): 03 886 95 99 (+32-03 886 95 99) 03 886 95 99 (+32-03 886 95 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.U.T. nv-Belgian Used Tires: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.U.T. nv-Belgian Used Tires"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.U.T. nv-Belgian Used Tires"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.U.T. nv-Belgian Used Tires, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.U.T. nv-Belgian Used Tires. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.U.T. nv-Belgian Used Tires, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.U.T. nv-Belgian Used Tires. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.U.T. nv-Belgian Used Tires
Products information B.U.T. nv-Belgian Used Tires

BTW identificatienummer (tax): BE07139709472
Ondernemingsnummer: 7740386962
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Recycling companies

Product categorie (product category): Waste management

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.U.T. nv-Belgian Used Tires
(Get full report from official database of BE for B.U.T. nv-Belgian Used Tires)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.U.T. nv-Belgian Used Tires
Addition kinds of activities for B.U.T. nv-Belgian Used Tires

333903. Silicon en chroom | Silicon and chromium
781904. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
22210401. Acetaat breedgeweven stoffen | Acetate broadwoven fabrics
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
34460100. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
35520304. Verfmachines, textiel | Dyeing machinery, textile
35599913. Juweliers 'machines | Jewelers' machines
35599930. Stone tumblers | Stone tumblers
48330000. Televisiestations | Television broadcasting stations

Werken bij B.U.T. nv-Belgian Used Tires: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.U.T. nv-Belgian Used Tires: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.U.T. nv-Belgian Used Tires. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.U.T. nv-Belgian Used Tires. Looking for open vacancies in other companies

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van B.U.T. nv-Belgian Used Tires in sociale netwerken
Look for responds of B.U.T. nv-Belgian Used Tires in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.U.T. nv-Belgian Used Tires. Laat een reactie achter voor B.U.T. nv-Belgian Used Tires. B.U.T. nv-Belgian Used Tires bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.U.T. nv-Belgian Used Tires. Leave a respond for B.U.T. nv-Belgian Used Tires. B.U.T. nv-Belgian Used Tires on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.U.T. nv-Belgian Used Tires op de google maps. Adres en contacten B.U.T. nv-Belgian Used Tires
Location of B.U.T. nv-Belgian Used Tires on the google maps. Address and contacts of B.U.T. nv-Belgian Used Tires

Andere gerelateerde bedrijven als come B.U.T. nv-Belgian Used Tires B.U.T. nv-Belgian Used Tires: INTERFIDAK | V.C. BIVOK KAMPENHOUT | HEMBLENNE & Fils | 'T PATROONTJE | EVENS GEORGES & CO

Other related companies as B.U.T. nv-Belgian Used Tires: INTERFIDAK | V.C. BIVOK KAMPENHOUT | HEMBLENNE & Fils | 'T PATROONTJE | EVENS GEORGES & CO

B.U.T. nv-Belgian Used Tires is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.U.T. nv-Belgian Used Tires, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07139709472. Het bedrijf B.U.T. nv-Belgian Used Tires bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 199; 2830; Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Waste management. Lijst met producten zijn Recycling companies.
De hoofdactiviteit van B.U.T. nv-Belgian Used Tires is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.U.T. nv-Belgian Used Tires is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.U.T. nv-Belgian Used Tires, openstaande posities, locatie van B.U.T. nv-Belgian Used Tires op de kaart.

B.U.T. nv-Belgian Used Tires is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.U.T. nv-Belgian Used Tires, company assigned to the tax number BE07139709472. The company B.U.T. nv-Belgian Used Tires is located at the address: Boomsesteenweg 199; 2830; Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Waste management. List of products are Recycling companies.
The main activity of B.U.T. nv-Belgian Used Tires is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of B.U.T. nv-Belgian Used Tires is not available. You also can look at reviews of B.U.T. nv-Belgian Used Tires, open positions, location of B.U.T. nv-Belgian Used Tires on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.U.T. nv-Belgian Used Tires, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.U.T. nv-Belgian Used Tires, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.U.T. nv-Belgian Used Tires, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.U.T. nv-Belgian Used Tires, employees, financial statistics.