Aflaatolie Recup-Oil BVBA

Contactgegevens Aflaatolie Recup-Oil BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aflaatolie Recup-Oil BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aflaatolie Recup-Oil BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Hoogte 2; 8770; Ingelmunster, België

Telefoon (phone): 051 48 75 47 (+32-051 48 75 47) 051 48 75 47 (+32-051 48 75 47)

Fax (fax): 051 48 51 79 (+32-051 48 51 79) 051 48 51 79 (+32-051 48 51 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aflaatolie Recup-Oil BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aflaatolie Recup-Oil BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aflaatolie Recup-Oil BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aflaatolie Recup-Oil BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aflaatolie Recup-Oil BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aflaatolie Recup-Oil BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aflaatolie Recup-Oil BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aflaatolie Recup-Oil BVBA
Products information Aflaatolie Recup-Oil BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01807495117
Ondernemingsnummer: 1171112060
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Recycling companies

Product categorie (product category): Waste management

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aflaatolie Recup-Oil BVBA
(Get full report from official database of BE for Aflaatolie Recup-Oil BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aflaatolie Recup-Oil BVBA
Addition kinds of activities for Aflaatolie Recup-Oil BVBA

25150302. Bankbedden (converteerbare banken) | Sofa beds (convertible sofas)
26110102. Neutrale sulfietpulp | Neutral sulfite pulp
35859902. Snowmaking machines | Snowmaking machinery
79930402. Gokautomaten, munteenheid | Gambling machines, coin-operated
83220607. Verwijzingsdienst voor persoonlijke en sociale problemen | Referral service for personal and social problems

Werken bij Aflaatolie Recup-Oil BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aflaatolie Recup-Oil BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aflaatolie Recup-Oil BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aflaatolie Recup-Oil BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Tijdelijke seizoenarbeider (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee bij het stekken van planten, voor een periode van één week.

  • Bekister met ervaring (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U hebt reeds een aantal jaar ervaring als bekister en een stabiel werkverleden. Zwaar werk schrikt u niet af.

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

Zoek naar antwoorden van Aflaatolie Recup-Oil BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aflaatolie Recup-Oil BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aflaatolie Recup-Oil BVBA. Laat een reactie achter voor Aflaatolie Recup-Oil BVBA. Aflaatolie Recup-Oil BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aflaatolie Recup-Oil BVBA. Leave a respond for Aflaatolie Recup-Oil BVBA. Aflaatolie Recup-Oil BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aflaatolie Recup-Oil BVBA op de google maps. Adres en contacten Aflaatolie Recup-Oil BVBA
Location of Aflaatolie Recup-Oil BVBA on the google maps. Address and contacts of Aflaatolie Recup-Oil BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aflaatolie Recup-Oil BVBA Aflaatolie Recup-Oil BVBA: FLETIQUETTES RAMGAL SA | KRANTENSHOP | Geerinckx A | A.T.T.B. | DANIEL VAN CAMP

Other related companies as Aflaatolie Recup-Oil BVBA: FLETIQUETTES RAMGAL SA | KRANTENSHOP | Geerinckx A | A.T.T.B. | DANIEL VAN CAMP

Aflaatolie Recup-Oil BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aflaatolie Recup-Oil BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01807495117. Het bedrijf Aflaatolie Recup-Oil BVBA bevindt zich op het adres: De Hoogte 2; 8770; Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 722,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Waste management. Lijst met producten zijn Recycling companies.
De hoofdactiviteit van Aflaatolie Recup-Oil BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aflaatolie Recup-Oil BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aflaatolie Recup-Oil BVBA, openstaande posities, locatie van Aflaatolie Recup-Oil BVBA op de kaart.

Aflaatolie Recup-Oil BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aflaatolie Recup-Oil BVBA, company assigned to the tax number BE01807495117. The company Aflaatolie Recup-Oil BVBA is located at the address: De Hoogte 2; 8770; Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 722,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Waste management. List of products are Recycling companies.
The main activity of Aflaatolie Recup-Oil BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aflaatolie Recup-Oil BVBA is not available. You also can look at reviews of Aflaatolie Recup-Oil BVBA, open positions, location of Aflaatolie Recup-Oil BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aflaatolie Recup-Oil BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aflaatolie Recup-Oil BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aflaatolie Recup-Oil BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aflaatolie Recup-Oil BVBA, employees, financial statistics.